LOADING

Type to search

SMARTPHONES STIRI

OPPO câștigă premiul EISA Advanced Smartphone 2022-2023 și distincția EISA In-EarHeadphones 2022-2023

Share

OPPO a primit două distincții prestigioase: „EISA Advanced Smartphone 2022-2023” pentru smartphone-ul flagship Find X5 Pro și „EISA In-ear Headphones 2022-2023” pentru căștile Enco X2. Premiile au fost decernate de Asociația Expert Image and Sound (EISA), o coaliție ce grupează 59 dintre cele mai cunoscute publicații de electronice de larg consum din lume.

OPPO Find X5 Pro este rezultatul unui deceniu de cercetare și dezvoltare în sistemele de camere mobile. Acest lucru i-a permis lui OPPO să creeze MariSilicon X, chipset-ul propriu, dedicat aducerii la viață a frumuseții din fața camerei. Smartphone-ul duce fotografia computațională la nivelul următor, cu un accent deosebit pe videografie cu lumină scăzută, unde fiecare cadru are detalii, claritate și gamă dinamică care excelează în combinație cu tehnologia OPPO 1 Billion Color Capture.

OPPO Enco X2 furnizează o calitate premium reală a sunetului, prin colaborarea cu Dynaudio. Căștile au un design coaxial cu dublu driver, adesea regăsit doar în produsele audio de ultimă generație. Modelul oferă o capacitate de anulare a zgomotului de vârf la nivel de industrie, cu o adâncime maximă de 45 dB și o lățime maximă de 4 kHz.

Tags: