LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED

HUAWEI WATCH D, lansat pe piața locală

Share

Huawei a lansat în România cel mai recent smartwatch al său, WATCH D.

WATCH D este un ceas inteligent care acceptă măsurarea ritmului cardiac. Conține un modul cu un senzor ECG care acceptă înregistrarea datelor ECG și generarea imediată de rapoarte ECG1 pentru tensiunea arterială.

Luna trecută, WATCH D a primit avizul de funcționare acordat de Ministerul Sănătății din România prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale prin care se atestă faptul că dispozitivul poate fi considerat unul medical de tip II, conform noii aplicații HUAWEI ECG1. De asemenea, ceasul a primit și certificarea internațională europeană prin care se atestă faptul că poate fi utilizat ca dispozitiv medical.

La o dimensiune și o greutate de 1/6 față de un tensiometru tradițional, HUAWEI WATCH D folosește o mini pompă inovatoare, presiunea putând ajunge la 40 kPa, ce garantează că tensiunea arterială poate fi măsurată până la 230 mmHg.

Ofertă
Până pe 17 ianuarie, HUAWEI a pregătit și o campanie pentru noul WATCH D. Toți cei care achiziționează acest smartwatch și se abonează la newsletter vor primi o reducere de 10%, pentru noul produs. Disponibil pe o singură culoare, WATCH D poate fi găsit în magazine la prețul recomandat de 1799 lei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *