LOADING

Type to search

FEATURED GADGETS

HUAWEI MatePad 11.5″

Share
Încă de la lansarea primei sale generații de tablete în 2013, HUAWEI a dezvoltat continuu și a adus pe piață o gamă impresionantă de astfel de device-uri. Lansarea noii HUAWEI MatePad 11.5″ face tehnologia tabletelor HUAWEI accesibilă unei întregi generații de tineri profesioniști și studenți.
MatePad 11.5″ se aliniază cu preocuparea HUAWEI de a oferi o estetică de top, având un design compact care înglobează antena. Cu un ecran mare de 11.5 inchi cu rată de refresh de 120 Hz, tastatură detașabilă și sistemul de operare de ultimă generație HarmonyOS 3.1, noua tabletă pune la dispoziția utilizatorilor capabilități smart office și de entertainment de nivel înalt. Ecranul de 120 Hz HUAWEI FullView, performanța care iese în evidență și designul cu un corp metalic compact oferă aspectul, senzația și performanța tangibilă a unui device care iese cu mult din categoria de preț a MatePad. 
Corp metalic compact, cu design minimalist

HUAWEI MatePad 11.5″ are un design compact, cu o carcasă realizată dintr-o bucată compactă de aliaj de aluminiu, care îi conferă o formă fluidă și o textură subtilă, pusă în evidență de culoarea Space Gray. Cu o grosime de doar 6.85 mm[1] și o greutate de 499 g[2], MatePad aduce în viața de zi cu zi o portabilitate de neegalat. 
HUAWEI MatePad 11.5″ are încorporată o antenă de tip CSM (Cavity Slot Magnetic) care oferă o performanță optimă a semnalului și permite o suprafață uniformă, fără obstrucționări. Acest tip de design îmbunătățește textura noii tablete, oferindu-i un aspect vizual plăcut, optimizând totodată performanța semnalului.  

Ecran generos
Ecranul de 11.5-inchi[3] HUAWEI FullView se încadrează într-un raport ecran-corp de până la 86%. Formatul 3:2, care încurajează productivitatea, permite o zonă de vizualizare mai mare raportat la formatul standard 16:9, făcând tableta ideală atât pentru sarcinile de birou, cât și pentru munca creativă.
Rata de refresh de 120 Hz[4] și rezoluția 2200 x 1440 oferă imagini de o claritate superioară și o navigare ușoară. Totodată, mulțumită certificărilor TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker-Free, utilizatorul poate sta în fața ecranului ore în șir fără să-și suprasolicite ochii[5].

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de memorie:

6GB+128GB – doar tabletă – 1499 lei
8GB+128GB cu tastatură inclusă – 2199 lei

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *