LOADING

Type to search

FEATURED STIRI

Huawei face eforturi pentru a reduce impactul deșeurilor din oceane

Share
Odată cu seria HUAWEI WATCH 4, Huawei își propune să popularizeze mesajul cu privire la importanța sustenabilității. Ceasul inteligent are un watch face cu tematică “Earth” care informează utilizatorii despre identificarea coordonatelor de longitudine și latitudine, împreună cu ciclurile zi/noapte. Seria HUAWEI WATCH 4 vine, de asemenea, într-o carcasă albastră din titan de calitate specifică industriei aerospațiale, care adoptă tehnologia PVD, potrivindu-se perfect cu interfața ceasului pentru a crea un aspect unic. Alături de cureaua din material compozit, seria HUAWEI WATCH 4 vine ca o reamintire constantă a modului în care cu toții putem contribui la protejarea planetei, luând decizii conștiente cu privire la mediu.
Cureaua din material compozit lansată de Huawei îndeplinește cerințele stabilite de Global Recycle Standard (GRS), fiind realizată în întregime din nailon reciclat. Acest aspect indică angajamentul brandului de a reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a promova acțiunile sustenabile.
Acesta este doar un pas către un viitor sustenabil. Huawei continuă să caute modalități inovatoare de a dezvolta noi produse și de a încorpora practici și materiale durabile ori de câte ori este posibil. Compania Huawei consideră că avem cu toții un rol de jucat în protejarea planetei și este datoria noastră să fim consecvenți în a ne oferi contribuția.

HUAWEI WATCH 4 Pro, modelul Ocean Blue, poate fi achizițonat în exclusivitate de pe HUAWEI Store la prețul de 2699 lei. Produsul beneficiază de o serie de avantaje la achiziție: 200 de lei extra reducere folosind codul “A200NOU”; Livrare gratuită; Plata în 12 rate fără dobândă; Plata cu cardul Sodexo – Cadou Pass; 1% înapoi în puncte HUAWEI; Garanție extinsă.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *