LOADING

Type to search

STIRI TECH

Huawei completează seria MateBook cu un model de 16 inchi

Share

MateBook D16 este un nou model ce completează seria HUAWEI MateBook și este o nouă provocare pentru pasionații de tehnologie și inovație.

Modelul are diagonala de 16 inch, de înaltă performanță, și un procesor Intel Core de generația a 12-a.

HUAWEI MateBook D 16 are o ramă subțire, care asigură un spațiu de lucru mai mare pe ecran, permițând utilizatorilor să vizualizeze mai ușor grafice, date și documente. Huawei a introdus un ecran mare de 16 inch într-un cadru în care alți producători pot integra de obicei ecrane de doar 15,6 inch, mărind zona vizibilă a ecranului, dar nu și dimensiunea corpului.

Pe măsură ce se face trecerea de la programul de lucru mai flexibil, trebuie să ne obișnuim cu faptul că noul nostru birou va fi, într-o oarecare măsură, acasă. Avem misiunea să ne amenajăm spațiul de lucru, astfel încât să facilităm productivitatea și atenția desăvârșită, fără a limita spațiul de locuit. Din fericire, tehnologia ne vine în ajutor cu dispozitive inovatoare care înlocuiesc cu succes configurația tradițională a biroului și ne oferă mai multă flexibilitate în locul în care alegem să lucrăm, lăsând mai mult spațiu pentru creativitate.

Cel mai recent model de dispozitiv din gama PC va fi disponibil pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere începând cu ultima parte a lunii iunie. Sub umbrela viitoarei lansări de produs, Huawei a pregătit o companie cu oferte speciale, promoții și vouchere în valoare cu sume cuprinse între 50 și 500 de lei pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei. Printre premii se numără un smartphone Nova 9 / zi, o pereche de căști FreeBuds Lipstick / zi. La Roata Norocului, pasionații de tehnologie au șansa de a câștiga vouchere pe Huawei Store sau marele premiu, un discount care asigură achiziția laptop-ului MateBook 14s cu doar 1 leu.

 

Tags:

You Might also Like