LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

HUAWEI a lansat telefonul nova Y70

Share

Huawei a lansat smartphone-ul nova Y70, model din gama de produse nova, cu ecran FullView de 6,75 inci, o baterie de 6.000 mAh, SuperCharge de 22,5 W și stocare de 128 GB

HUAWEI nova Y70 moștenește durata lungă de viață a bateriei din seria HUAWEI Y. Cei 6000 mAh (valoare tipică) ai bateriei oferă o autonomie ce aduce mai multă încredere în utilizare și mai puține griji pentru utilizatori. Cu tehnologia AI unică de economisire inteligentă a energiei, HUAWEI nova Y70 a optimizat profund cele opt arii de consum energetic.

În plus, HUAWEI nova Y70 acceptă HUAWEI SuperCharge de 22,5 W, care le oferă utilizatorilor un timp de încărcare mai scurt și o durată de viață foarte lungă a bateriei. Încărcarea este necesară doar de două ori pe săptămână, mai rar decât în cazul altor smartphone-uri cu aceeași capacitate a bateriei. Datorită consumului de energie optimizat al aplicațiilor, HUAWEI nova Y70 poate identifica și opri consumul de energie al acelora care nu sunt utilizate frecvent și al celor non-core. Dacă utilizatorul activează modul Baterie scăzută când aceasta este la 5%, dispozitivul va funcționa în standby timp de până la 12 ore înainte de a se opri. În plus, HUAWEI nova Y70 oferă o ieșire de 5V/1A, pentru a funcționa ca baterie externă și poate suporta încărcare inversă cu fir pentru smartwatch-urile, brățările fitness și smartphone-urile HUAWEI.

Ecranul HUAWEI FullView oferă o perspectivă mai amplă și o experiență vizuală captivantă. Datorită raportului ecran-corp mare, de 90,26%, și design-ului cu decupaj îngust, ecranul afișează mai mult conținut, fie că este vorba de imagini, videoclipuri sau jocuri.

Pentru a reduce oboseala oculară, HUAWEI nova Y70 acceptă diferite moduri de ecran, printre care reglarea inteligentă a luminii, ecranul luminos și modul e-book. Indiferent de lumina din jur, utilizatorii se pot bucura întotdeauna de o experiență de vizionare confortabilă. Timpul petrecut în fața ecranului noaptea poate provoca iritații și oboseală oculară, însă HUAWEI nova Y70 poate reduce luminozitatea ecranului și poate scădea temperatura culorii pentru a proteja vederea.

HUAWEI nova Y70 vine cu o memorie de 4 GB și o capacitate de stocare de până la 512 GB cu card MicroSD. Este echipat și cu tehnologia EROFTS de compresie a fișierelor, pentru a minimiza utilizarea spațiului de stocare atunci când utilizatorul descarcă melodiile, videoclipurile și jocurile preferate.

Seria HUAWEI Nova Y le-a permis utilizatorilor să se bucure de muzică redată la un volum ridicat. Modelul HUAWEI nova Y70 din noua generație este echipat cu sistemul optimizat HUAWEI SuperSound, care îmbunătățește calitatea sunetului și oferă un bas mai profund și mai clar, cu un interval dinamic și un simț al spațiului mult îmbunătățite.

HUAWEI nova Y70 suportă sunet surround virtual pe 9.1 canale, care oferă efecte sonore 3D și un efect „sky channel” extraordinar. Indiferent dacă utilizatorii ascultă muzică sau urmăresc filme, aceștia se pot bucura de o călătorie audio captivantă cu efecte sonore impresionante.

HUAWEI nova Y70 vine cu o cameră frontală de 8 MP pentru selfie-uri cu detalii clare. În plus, camera acceptă efectul bokeh și, împreună cu algoritmul AI Beauty, poate crea un efect de înfrumusețare în funcție de caracteristicile utilizatorului. Dispune și de tehnologia de retroiluminare HDR care poate surprinde mai multe detalii în portrete și peisaje, în ciuda interferențelor luminii.

Modelul are o cameră triplă AI ce include o cameră principală de înaltă rezoluție de 48 MP (diafragmă f/1.8), o cameră de 5 MP cu unghi ultra-larg de 120° și o cameră de profunzime de 2 MP. Camera principală de înaltă rezoluție cu algoritmi Huawei optimizați poate reduce zgomotul și crește intervalul dinamic, garantând fotografii de cea mai bună calitate, indiferent dacă este vorba de portrete sau peisaje. Camera cu unghi ultra larg de 120° surprinde cu ușurință mai mult conținut într-o singură fotografie, pentru a captura fiecare amintire, indiferent dacă este vorba de peisaje sau fotografii de grup.

EMUI 12 oferă prin drag-and-drop o conectare simplă și intuitivă. Pe interfața Super Device a HUAWEI nova Y70, pictograma smartphone-ului este situată în centru și este înconjurată de alte pictograme care reprezintă alte dispozitive (smartphone-uri, boxe și televizoare HUAWEI). Pentru a conecta două dispozitive, utilizatorii pot pur și simplu să tragă pictogramele corespunzătoare dispozitivelor pe care doresc să le conecteze spre smartphone. Mai mult, dispune de MeeTime, care acceptă apeluri video HD cu până la 12 participanți și o rată de cadre ridicată. Utilizatorii pot transfera apelurile MeeTime de pe telefon pe un televizor HUAWEI pentru a se bucura de un apel video pe un ecran mai mare.

În plus, nova Y70 acceptă și Modul Easy. Când acesta este activat, interfața este mai precisă, cu pictograme și fonturi mari și afișare a volumului, permițând utilizatorilor să vadă conținutul mai clar.

Tags:

You Might also Like