LOADING

Type to search

COMPUTING FEATURED STIRI

Xiaomi Smart Band 7 se lansează în România

Share

Xiaomi anunță disponibilitatea pe piața din România a dispozitivului Xiaomi Smart Band 7, dezvoltat pe strategia Smartphone x AIoT, unul dintre cele mai populare produse din gama wearable.

Xiaomi Smart Band 7 aduce în prim-plan un ecran generos, cu mai multe detalii, mai ușor de controlat și de citit, dar și funcții noi.

Xiaomi Smart Band 7 are un preț recomandat de vânzare de 279,99 lei și este disponibilă în rețeaua partenerilor autorizați – Mi-Home, eMAG, Flanco, Black Tech și Vodafone, urmând ca la o dată ulterioară să poată fi achiziționată și din rețeaua partenerilor autorizați – Orange, Altex și Xiaomi Store Sun Plaza.

Xiaomi Smart Band 7 – ecran mai mare, funcții noi

Xiaomi Smart Band 7 are un display AMOLED de 1.62 inci, cu rezoluție înaltă, care este cu 25% mai mare în comparație cu generația anterioară. Acest ecran asigură afișarea mai multor informații și punctează la capitolele claritate și eficiență. Are peste 110 moduri sport, iar utilizatorii își pot personaliza antrenamentele și individualiza indicii de sănătate, în funcție de stilul lor de viață. Xiaomi Smart Band 7 aduce trei tipuri de monitorizare complet noi:

  • Training load – cuprinde recomandări de exerciții bazate pe nivelul consumului de oxigen (EPOC) din ultimele 7 zile;
  • Recovery duration – afișează intervalul recomandat de recuperare, pe baza intensității ultimului antrenament efectuat;
  • Training effect – un rating general al exercițiilor aerobice și anaerobice.

Cu ajutorul acestora, pasionații de sport își pot evalua și ajusta programele de antrenament pentru a obține performanțe din ce în ce mai bune. De asemenea, Xiaomi Smart Band 7 are și un program de analiză al antrenamentelor profesionale de tip VO2, care măsoară volumul maxim de oxigen pe care utilizatorii îl folosesc, dar afișează și informații despre calitatea somnului, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), precum și ritmul cardiac. Xiaomi Smart Band 7 are o baterie care rezistă până la 14 zile în standby și rezistență la apă până la 5 ATM.

Tags:

You Might also Like