LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

HUAWEI a lansat Mate 50 Pro, noul vârf de gamă

Share

Huawei a lansat HUAWEI Mate 50 Pro, marcând cea de-a zecea aniversare de la lansarea seriei Mate. În perioada 13 – 30 octombrie, HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru precomandă online pe HUAWEI Store și vine la prețul recomandat de 5.999 RON pentru variantele Black și Silver cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta Orange cu 512 GB ROM.

Totodată, seria HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o gamă completă de aplicații de top, printre care și multe locale, care acoperă toate aspectele vieții de zi cu zi.

Telefonul vârf de gamă este echipat cu tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc experiența de utilizare în fiecare moment al zilei. HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil la precomandă (13 – 30 octombrie) și în magazinele partenere cu un bundle dedicat, telefonul venind împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Studio.

Prin intermediul AppGallery, utilizatorii au acces pe noul HUAWEI Mate 50 Pro la o gamă largă de aplicații care acoperă toate nevoile de zi cu zi, de la căutare și navigare, la browser, stocare în cloud, e-mail, gaming, video și muzică. Cele mai populare aplicații se pot obține acum mai ușor ca niciodată, direct prin AppGallery.

Noul HUAWEI Mate 50 Pro oferă acces ușor la peste 216.000 de aplicații din 18 categorii diferite, precum Entertainment, călătorii și navigare, gaming, finanțe, cumpărături, divertisment și multe altele. Punând accent pe experiența consumatorilor, AppGallery vine și cu oferte exclusive la aplicații și jocuri, acesta fiind unul dintre motivele pentru care platforma s-a bucurat de o creștere incredibilă în ultimele 18 luni. Numărul de aplicații integrate pe platformă în 2021 a crescut cu 147% față de anul precedent. Astfel, cele mai populare aplicații se pot obține acum mai ușor ca niciodată, direct prin platforma disponibilă și pe noul HUAWEI Mate 50 Pro. Huawei a creat un proces facil de descărcare pentru consumatori, astfel încât aceștia își pot găsi și instala în siguranță aplicațiile lor preferate.

HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 MP cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, care integrează inovații importante în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii. Diafragma inteligentă se ajustează pentru a-și potrivi dimensiunea cu peisajul, dar și cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto. Comutarea la modul Profesional permite reglarea manuală a profunzimii de câmp și a gradului de blur.

Hardware-ul și algoritmii avansați integrați îmbunătățesc realizarea imaginilor statice. Camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, alături de motorul de imagine XD Fusion Pro și un aport ridicat de lumină, stabilește perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini și umbre, precum și temperatura corectă de culoare. Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase și întunecate distincte, chiar și în medii slab iluminate. Modul Portret folosește estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidență raportat la mediul înconjurător. Camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului.

Camera macro cu unghi larg mărește detaliile minuscule, evidențiind obiecte la dimensiuni foarte mici, precum firele de iarbă și picături de rouă cu o claritate remarcabilă. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrare video macro, dar și macro picture-in-picture (PiP), pentru a reda cu precizie scenele în mișcare.

HUAWEI Mate 50 Pro vine cu o tehnologie de ultimă generație care îi crește substanțial performanța. SuperHold alocă inteligent memoria pentru multi-tasking fără întreruperi. SuperRender reduce consumul de energie prin predicția inter-cadru la nivel de pixeli, menținând jocul stabil la un nivel ridicat de cadre și prevenind supraîncălzirea. SuperStorage elimină fișierele duplicat în mod imperceptibil și comprimă aplicațiile utilizate mai rar. Se păstrează astfel până la 20 GB  (pe varianta cu 256 GB ROM), lăsând mai mult spațiu pentru fotografiile și videoclipurile utilizatorilor.

Modul inovator de economisire a energiei permite SuperEnergy Boosting, atunci când nivelul bateriei scade la 1%, oferind trei ore de standby sau 12 minute de apel.

EMUI 13: Touch-to-Access, interacțiuni optimizate
HUAWEI Mate 50 Pro este primul dispozitiv care rulează pe EMUI 13, fluidizând interacțiunile zilnice prin navigarea simplă cu o singură atingere. SuperHub le permite utilizatorilor să stocheze temporar imagini, documente și text, pe care le pot transfera ulterior între aplicații și dispozitive.

Funcțiile complete de confidențialitate și securitate oferă protecție ridicată. Centrul de confidențialitate înregistrează comportamentul aplicațiilor care accesează informații sensibile în timp real. Centrul de securitate oferă o analiză generală a securității telefoanelor din seria HUAWEI Mate 50, prin monitorizarea activității din App Lock, Password Vault, File Safe, Find Device și multe altele. Astfel, Centrul de securitate detectează orice activități anormale și oferă recomandări adecvate pentru protecția dispozitivului. HUAWEI Mate 50 Pro acceptă și Protecția confidențialității imaginilor, ștergând automat informațiile sensibile, cum ar fi locația și ora, atunci când este partajată o imagine.

Tags:

You Might also Like