LOADING

Type to search

TECH

HP la CES 2023: Experiențe hibride și de gaming

Share

HP a anunțat la CES 2023 noi produse și soluții concepute pentru a redefini experiențele hibride în lumea digitală în care trăim.

Comunitatea freelancerilor continuă să crească exponențial, iar până în 2027 aceștia vor reprezenta peste 50% din totalul forței de muncă din SUA.Iar HP le pune la dispoziție produse ale brandului premiat Dragonfly. Acești utilizatori își doresc tehnologie care să le ofere puterea de care au nevoie pentru multitasking și proiecte complexe, împreună cu suport și servicii integrate.

Noul portofoliu HP Dragonfly Pro oferă experiențele care contează cel mai mult, inclusiv: sistem audio, cameră foto și ecran tactil puternice, autonomie de o zi a bateriei[vi] și asistență și servicii disponibile 24/7.Dragonfly Pro Chromebook este conceput pentru utilizatorii care sunt în permanență conectați la internet, consumă conținut divers indiferent unde s-ar afla și care își doresc un dispozitiv ușor de utilizat, cu funcții și design premium.

Acest dispozitiv de 14″ are o cameră de 8 MP orientată spre utilizator – o premieră pentru un Chromebook cu clapetă[vii], are cel mai luminos ecran tactil instalat vreodată pe un Chromebook, astfel încât claritatea nu este afectată într-o cameră întunecată sau într-o zi însorită. De asemenea, are certificarea Intel® Evo™ pentru performanță, conectivitate și încărcare rapidă și permite o asociere perfectă între telefon și dispozitiv.

Noul HP Dragonfly Pro a fost proiectat împreună cu AMD, în cadrul unei platforme care optimizează performanța în scenarii de productivitate din lumea reală.

Este primul dispozitiv HP care are acces printr-o singură atingere la serviciul de asistență HP 24/7 direct prin intermediul uneia dintre cele patru taste rapide.

Ambele dispozitive sunt înregistrate EPEAT® Gold în SU, utilizând metale și materiale plastice reciclate, împreună cu ambalaje reciclabile și provenite din surse sustenabile.

Prețuri și disponibilitate

  • HP Dragonfly Pro Chromebook va fi disponibil în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • HP Dragonfly Pro va fi disponibil în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • HP Dragonfly G4 va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunțate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • HP EliteBook 1040 G10 va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunțate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • HP Elite x360 1040 G10 va fi disponibil în această primăvară. Prețurile vor fi anunațate în momentul în care produsul va fi disponibil.
  • Căștile Poly Voyager Free 60 Series vor fi disponibile în martie, începând de la 299 de dolari pe Poly.com și HP.com. De asemenea, vor fi disponibile într-o versiune certificată Microsoft Teams.
  • Monitoarele HP E-Series G5 vor fi disponibile în ianuarie, cu un preț de pornire de 219 dolari pe HP.com.
  • Monitoarele HP M-Series vor fi disponibile în această primăvară la un preț de pornire de 209 dolari pe HP.com.
  • Webcam-ul HP 620/625 FHD va fi disponibil în ianuarie la prețul de 109,99 dolari pe HP.com.
  • Mouse-ul silențios reîncărcabil HP 710 va fi disponibil în ianuarie la prețul de 79,99 dolari pe HP.com.
  • Laptopurile HP de 14 și 15,6 inch cu procesoare AMD vor fi disponibile la sfârșitul acestei luni la un preț de pornire de 419,99 dolari și 499,99 dolari pe HP.com. Versiunile Intel sunt așteptate să fie disponibile mai târziu în această primăvară; prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • Laptop PC-ul HP de 14 inch – Eco Edition va fi disponibil în această vară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.
  • PC-urile HP All-In-One de 24 și 27 de inch vor fi disponibile în această primăvară pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate în momentul disponibilității.
  • PC-urile desktop OMEN 25L, 40L și 45L vor fi disponibile în această iarnă. Prețurile vor fi anunțate în perioada următoare.
  • Laptop-ul OMEN 17 va fi disponibil în ianuarie la un preț de pornire de 1.699,99 dolari pe HP.com.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *