LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

HONOR a lansat noul model X8

Share

Brandul de tehnologie HONOR a anunta disponibilitatea la nivel local a smartphoneului X8.

Modelul face parte din seria HONOR X și sunt printre primele produse lansate de la devenirea unui brand complet independent, pe lângă seria Magic4.

HONOR X8 are ecran mare și rame super înguste, capacități fotografice excepționale și Android 11 cu Google Mobile Services (GMS).

Modelul X8 are o grosime de doar 7,45 mm și o greutate de 177 g și ecran FullView de 6,7 inci cu o rezoluție de 2388×1080 pixeli  și 16,7 milioane de culori, iar raportul ecran-corp este de 93,6%.

Noul model are cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecție de 2m și o cameră Bokeh cu detecție de 2m.

Perfectă pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să înregistreze momente speciale cu familia și prietenii, camera ultra-clară de 64 MP le permite utilizatorilor să surprindă mai multe detalii și fotografii dinamice. Camera cu unghi larg de 5MP, cu un unghi de vizualizare de 120o  și o apertură f/2.2 le permite utilizatorilor să încadreze cu ușurință mai multe elemente în cadru.

X8 are procesor Qualcomm Snapdragon 680 cu 6 nuclee, HONOR RAM Turbo, tehnologie care convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM.

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh, care asigură o redare de până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de redare video online.

HONOR X8 este disponibil în trei culori: Titanium Silver, Midnight Black și Ocean Blue.

Tags:

You Might also Like