LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT SMARTPHONES STIRI

Canalys – Xiaomi își consolidează poziția secundă în România și își crește cota de piață cu 35% în T1 2024

Share

Xiaomi își consolidează poziția secundă la nivelul pieței românești, ca număr de unități la finalul perioadei ianuarie-martie 2024, în creștere anuală cu 35%, potrivit celui mai recent raport al companiei de analiză a pieței de tehnologie Canalys.

În Europa, se află pe poziția secundă și a ajuns la 20% cotă de piață, cu un număr de unități mai mare cu 12%. Global, compania își consolidează locul al treilea, cu o creștere anuală de 33%

În România, recent, compania a lansat noile modele Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Ultra, dezvoltate în parteneriat cu Leica, ce dispun de o configurație completă cu trei camere, oferind o experiență fotografică echilibrată.

De asemenea, compania a lansat, local, și Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver, cu o performanță rapidă și fluidă a telefonului și o cameră foto triplă, de 200 MP, pentru fotografii de înaltă calitate și videoclipuri 4K.

În plus, și Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, proiectată să răspundă celor mai intense nevoi de productivitate, oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *