LOADING

Type to search

STIRI TECH

Axis Communications – noi camere compacte pentru supraveghere și descurajarea infracțiunilor

Share

Axis Communications a lansat o nouă generație de camere M11, care oferă imagini de o calitate superioară chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Aceste modele sunt concepute să acționeze ca factor de descurajare vizibil, ajutând la prevenirea accesului neautorizat și a altor activități nedorite.

Modelele de interior AXIS M1135 Mk II și AXIS M1137 Mk II dispun de o rezoluție de 2 MP și, respectiv, 5 MP. Cele două camere de exterior, AXIS M1135-E Mk II și AXIS M1137-E Mk II, sunt montate într-o carcasă cu clasificare IP66, IK10 și NEMA 4X care le protejează împotriva apei, coroziunii, prafului și impactului.

Aceste camere compacte sunt ideale pentru diferite situații de supraveghere și includ un suport de tip CS pentru obiectivele i-CS cu deplasare motorizată. De asemenea, tehnologiile Axis Lightfinder și Axis Forensic WDR de care dispun ajută la captarea detaliilor și culorilor reale în condiții de luminozitate redusă sau semi-întuneric. Cele două modele de interior încorporează un microfon și un sistem de înregistrare audio care fac posibilă perceperea și înregistrarea sunetelor într-o zonă fixă. Modelele de exterior dispun de o intrare audio care permite realizarea de înregistrări video însoțite de sunet. În plus, aceste camere dreptunghiulare includ aplicația AXIS Object Analytics care ajută la detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate excelentă a imaginii, cu rezoluție de 2 MP și 5 MP;
  • Lightfinder și Forensic WDR;
  • Modele de interior cu microfon încorporat, pentru realizarea de înregistrări audio;
  • Modele de exterior cu intrare audio;
  • AXIS Object Analytics;
  • Suport pentru obiective i-CS.

Camerele din gama M acceptă tehnologia PoE și alimentarea cu curent continuu redundantă, oferind flexibilitate în instalare și protejând datele în cazul unei căderi de tensiune. Mai mult, caracteristicile de securitate cibernetică încorporate în camere ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejează sistemul.

Tags:

You Might also Like