LOADING

Type to search

STIRI TECH

Axis Communications lansează o cameră de 8 MP de tip dome, fabricată din oțel inoxidabil

Share

Axis Communications, liderul pieței de supraveghere video IP, anunță lansarea unei camere din oțel inoxidabil care oferă o performanță superioară. Dispozitivul este certificat pentru utilizarea în unitățile de prelucrare a produselor alimentare, oferind o calitate excelentă a imaginilor și detalii la o rezoluție 4K excepțională.

AXIS P3268-SLVE este instalată într-o carcasă din oțel inoxidabil (SS 316L), fiind rezistentă la efectele corozive ale apei de mare (certificare DVN) și substanțelor chimice de curățare. De asemenea, este ușor de întreținut și dispune de certificare NSF/ANSI conform Standardului 169 (Dispozitive și echipamente de preparare a alimentelor cu destinație specială), putând fi utilizată în unitățile de prelucrare a produselor alimentare.

Este echipată cu tehnologiile Lightfinder 2.0 și Forensic WDR, oferind culori reale și detalii amănunțite în condiții de luminozitate slabă sau întuneric aproape deplin.

Această cameră de înaltă performanță include o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) care îmbunătățește capabilitățile de procesare și stocare. Acest lucru permite colectarea și analizarea mai multor date ca oricând – la marginea rețelei. În plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 adaugă valoare sistemului cu ajutorul aplicațiilor personalizate, bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei, furnizate de Axis și partenerii săi.

Această cameră ușor de întreținut, cu certificare IK11, NEMA 4X și IP66/67/68, este protejată împotriva intemperiilor și este rezistentă la impact. În plus, include Axis Edge Vault, o platformă de securitate cibernetică pe bază de hardware care garantează integritatea dispozitivului și îl protejează împotriva accesului neautorizat.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *