LOADING

Type to search

STIRI TECH

Axis Communications a lansat o cameră, producție proprie, cu protecție împotriva exploziilor

Share

Axis Communications a lansat o cameră de producție proprie cu protecție împotriva exploziilor, AXIS XPQ1785, a anunțat Elko.

Aceasta este o cameră PTZ cu protecție împotriva exploziilor destinată monitorizării zonelor largi și este certificată la nivel mondial pentru utilizarea în zonele periculoase.

Sistemul de analiză preinstalat de detectare a fumului și incendiilor oferă un nivel suplimentar de securitate în procesul de avertizare timpurie și prevenire a incendiilor, fiind ideal pentru aplicațiile de protecție a sănătății, siguranței și mediului (HSE).

Această cameră din oțel inoxidabil (316L) dispune de certificare de Clasa I/II/III Divizia 1 și Zona 1/21 la nivel mondial, fiind destinată utilizării în zonele periculoase (în conformitate cu standardele NEC, CEC, ATEX, IECEx și altele). Camerele au preinstalat un sistem de alertă la detectarea fumului care monitorizează încontinuu mediile potențial inflamabile pentru depistarea oricăror semne de fum sau foc, ajutând astfel la protejarea personalului și reducerea pericolelor.

Caracteristicile principale ale camerei AXIS XPQ1785 includ:

–           Certificări la nivel mondial pentru zonele periculoase;

–           Sistem de alertă la detectarea fumului;

–           Tehnologie Zipstream și Lightfinder;

–           Rezoluție HDTV 1080p cu zoom optic de 32x;

–           Funcționare între -60°C și 60°C (între -76°F și 140°F).

 

AXIS XPQ1785 ajută la protejarea de la distanță a proceselor de producție, astfel încât personalul să nu mai fie trimis în mediile cu potențial explozibil cu acces restricționat decât dacă este absolut necesar. În plus, deoarece poate utiliza rețeaua de alimentare cu curent alternativ de 110-240 V, nu mai este necesară o sursă de alimentare externă. În plus, permite o instalare ușoară datorită echipării cu porturi RJ45 și SFP.

Tags:

You Might also Like