LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Cu Orange PrePay, vara aceasta clienții beneficiază de bonusuri surpriză în fiecare săptămână

Share

Vara aceasta, utilizatorii de cartele pre-plătite au parte de sute de GB de internet la activarea sau la reîncărcarea unei opƫiuni de minimum 5 euro credit, dar și de un bonus surpriză în fiecare săptămână, exclusiv prin utilizarea contului My Orange.

La reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune PrePay, clienții primesc bonus 10 GB internet pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat sau 20 GB internet dacă reîncărcarea se face direct din My Orange.

Pe durata campaniei “Distracția vine cu mine oriunde”, clienții Orange PrePay vor putea activa diverse bonusuri surpriză, dacă accesează săptămânal contul lor My Orange. Un client PrePay își poate activa toate bonusurile oferite ȋn campanie, ȋn limita a maximum un bonus pe săptămână. Bonusurile săptămânale au valabilitate de 7 zile și pot fi utilizate împreună cu o opƫiune activă de minimum 5 euro credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 euro credit, în limita de date disponibile în roaming SEE.

Cu Orange PrePay, indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii au acces la cel mai rapid internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Mai multe detalii despre campania ce se desfășoară în perioada 30 iunie – 14 septembrie 2022 pot fi găsite pe: www.orange.ro/varaprepay.

Tags:

You Might also Like