LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

AppGallery – peste 3.000 de aplicații locale și peste 187.000 de aplicații globale în acest an

Share

AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei, a strâns reușit peste 3.000 de aplicații locale în acest an, printre cele mai populare numărându-se cele bancare sau ale operatorilor de telefonie mobilă.

La nivel global, AppGallery are peste 187.000 de aplicații, printre care se numără și Snapchat, Tiktok, Revolut, Microsoft office sau Telegram, unele dintre cele mai descărcate aplicații atât la noi, cât și la nivel internațional.

La nivel global, AppGallery avea în jur de 580 de milioane de utilizatori activi pe lună la finalul lui 2021, cu 10% mai mulți decât cei din anul anterior. La nivel european, numărul era de 45 de milioane de utilizatori activi pe lună, cu 7% în plus față de anul anterior. În România, numărul a depășit 1.3 milioane de utilizatori activi pe lună în 2021.

Până acum, Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, atât la nivel local, cât și la nivel global, concentrându-se pe necesitatea de a oferi utilizatorilor Huawei cele mai căutate și relevante aplicații. Aplicațiile disponibile sunt împărțite pe categorii precum: financiar, divertisment, ecommerce, business, food&drinks, transport și navigație, educație, călătorii, sport & sănătate.

Huawei AppGallery oferă recomandări de aplicații populare în funcție de locația utilizatorului. De asemenea, va recomanda utilizatorilor cea mai compatibilă versiune pe baza diferitelor dispozitive utilizate. Până la 31 martie 2022, numărul de utilizatori activi lunar a depășit 580 de milioane, iar numărul de distribuții (descărcări, instalări și reinstalări, plus update-uri pentru aplicații) a depășit 432 de miliarde în 2021 la nivel global.

AppGallery mizează pe strategia “Global + Local” și îi ajută pe dezvoltatorii locali să acceseze o platformă accesibilă la nivel mondial. Magazinul de aplicații al Huawei își concentrează eforturile pe colaborarea cu dezvoltatorii atât la scară locală, cât și globală, pentru a aduce cele mai relevante aplicații utilizatorilor din întreaga lume.

La rândul lor, dezvoltatorii se orientează din ce în ce mai mult spre AppGallery pentru a ajunge la publicul local, dar și pentru a accesa audiența globală a platformei care este în continuă creștere. În ultimii 2 ani, AppGallery a integrat aplicații populare la nivel global cum ar fi Moovit și Bolt în sectorul transporturilor, Viber din categoria comunicațiilor și diverse aplicații căutate de public, cum ar fi Booking.com și Tidal.

Tags:

You Might also Like