LOADING

Type to search

STIRI TECH

ASUS RoG a lansat laptopul de gaming ROG Strix SCAR 17 Special Edition

Share

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat noul laptop de gaming ROG Strix SCAR 17 Special Edition 2022.

Modelul actualizat integrează cele mai recente componente hardware și soluții de răcire de ultimă generație pentru a alimenta experiențe de gaming de top.

Îmbunătățirile încep de la nucleu, laptopul fiind bazat pe noul Intel Core i9-12950HX cu TDP de 65W. Cu frecvențe de vârf de până la 5,2 GHz pe nucleele sale „Performance”, nivelul de performanță rămâne ridicat în execuția pe un singur fir, pentru framerate-uri ultra-rapide în cele mai recente titluri esports. Atunci când este setat în modul „Manual” în panoul Armoury Crate, acest procesor de 65W poate dezvolta o putere turbo maximă (PL2) de 175W pentru o perioadă limitată de timp, permițându-i lui SCAR 17 SE să îndeplinească o sarcină dublă ca o mașină puternică de creare de conținut atunci când GPU-ul discret este dezactivat.

Placa video NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti pentru laptopuri are, de asemenea, un TGP maxim de până la 175W cu Dynamic Boost, oferind cel mai ridicat număr de cadre pe oricare dintre panourile disponibile QHD la 240 Hz sau FHD la 360Hz. Ambele tipuri de ecrane au un timp de răspuns de 3 ms, suport Dolby Vision și sunt compatibile cu Adaptive Sync.

SCAR 17 SE are până la 64 GB DDR5 RAM 4800 MHz, SSD PCIe Gen 4 într-o matrice RAID 0, precum și WiFi 6E și Ethernet de 2,5 Gbps, plus porturi I/O de ultimă generație, inclusiv două USB Type-C dintre care unul cu suport Thunderbolt 4 și un port HDMI 2.1 complet care oferă ieșire video 4K 120 Hz.

Strix SCAR 17 SE dispune de inovațiile ROG Intelligent Cooling. ROG a colaborat cu Thermal Grizzly pentru a dezvolta o formulă de metal lichid și mai performantă – Conductonaut Extreme, folosită la SCAR 17 SE atât pe CPU, cât și pe GPU.

Laptopul dispune și de o cameră de vapori care acoperă 48,8% din placa de bază, permițând un transfer termic excelent de la CPU, GPU și de la componentele critice de alimentare. Aici se adaugă patru radiatoare din cupru și ventilatoare Arc Flow actualizate.

ROG Strix SCAR 17 SE are carcasa cu iluminare RGB și Armor Caps personalizabile.

Tags:

You Might also Like