LOADING

Type to search

FEATURED STIRI TECH

ASUS prezintă Seria Expert 2022

Share

ASUS a prezentat Seria Expert 2022, un portofoliu larg de produse business care oferă fiabilitate, flexibilitate și securitate de nivel enterprise.

Gama cuprinzătoare include noul ExpertBook B9 (B9400CBA), un laptop ușor de business (14 inchi); ExpertBook B7 Flip (B7402FBA) și ExpertBook B3 Detachable (B3000), notebook cu tastatură detașabilă

ExpertBook B9 (B9400CBA) ultra-portabil, puternic, cu carcasa din aliaj de magneziu (880 de grame). Capacul din magneziu-litiu forjat de calitate superioară și construcția întărită îi permit laptopului să treacă testele de rezistență ale standardelor de nivel militar, precum și testele stricte ASUS pentru asigurarea calității. Poate oferi o autonomie de până la 16 ore și este certificat EPEAT Gold.

ExpertBook B7 Flip (B7402FBA) are suport Intel vPro, o autonomie de până la 11 ore și conexiune opțională 5G. Carcasa sa se bazează pe un aliaj de magneziu și aluminiu.

Balamaua ErgoLift îi permite ecranului să se rotească la 360 de grade, astfel încât poate fi folosit în configurație tradițională de laptop, ca o tabletă sau orice altceva între acestea. Balamaua este testată pentru mai mult de 30.000 de cicluri de deschidere/închidere. Laptopul dispune de un ecran tactil 16:10, stylus ASUS magnetic, tastatură numerică virtuală ASUS NumberPad, autentificare biometrică, inclusiv autentificare facială și senzor de amprentă digitală, și modul ASUS PrivateView – care estompează vizibilitatea ecranului la un unghi de vizualizare de 45°. Laptopul dispune de o conectivitate I/O cuprinzătoare, având inclusiv suport pentru conectarea a până la trei ecrane externe.

ExpertBook B3 Detachable (B3000) are o autonomie de până la 21 de ore, designul cu dublă orientare, cu un ExpertStand din țesătură și tastatura detașabilă ExpertBoard cu conectare rapidă. Este primul laptop cu sistem de operare Windows bazat pe o platformă Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2, cu un stylus cu încărcare rapidă integrat. Pentru videoconferințe, include tehnologia de atenuare a zgomotului de fond pe două căi, ASUS Two-Way AI Noise-Cancelation, o cameră frontală de 5MP cu tehnologie de reducere a zgomotului 3D (3DNR) și una cu senzor de 13MP orientată către interlocutori, care elimină până la 94% din zgomotul aleatoriu care afectează în mod natural orice cameră, mai ales în condiții de lumină scăzută.

Tags:

You Might also Like