LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI TECH

Noi posibilități deblocate cu 3D Ultrasonic Large Fingerprint Sensor

Share

vivo oferă utilizatorilor produselor sale recent lansate acces mai rapid şi mai sigur la smartphone cu 3D Ultrasonic Large Fingerprint Sensor.

Prin adăugarea acestui senzor, care foloseşte ultrasunete în loc de lumină pentru a recunoaşte şi a proteja utilizatorii, noile smartphone-uri vivo au cel mai mare senzor pentru amprentă şi cel mai scurt timp de deblocare, de doar 0,2 secunde.

Combinând afişajul smartphone-ului şi cititorul de amprentă, senzorul 3D ultrasonic foloseşte ultrasunete pentru a scana porii degetului utilizatorului pentru a obţine o imagine 3D extrem de precisă. Senzorul foarte subţire, de doar 0,2 mm, poate fi folosit împreună cu numeroase tipuri de afişaje, precum cele din sticlă fără margine sau cu afişaje OLED flexibile.

Poziţionat sub afişaj şi bazat pe tehnologie cu ultrasunete, senzorul de amprentă cu suprafaţă de 20x30mm2 este cel mai mare senzor folosit în industria smarpthone-urilor. Zona de citire este de 11,1 ori mai mare decât cea a unui senzor optic obişnuit folosit la citirea amprentei şi încorporat în afişaj, ceea ce îmbunătăţeşte experienţa la deblocare.

Acum, nu veţi mai petrece minute în şir pentru înregistrarea unei singure amprente prin atingerea senzorului de mai multe ori. Zona extinsă de citire a senzorului poate colecta aproape instant cantitatea de informaţii biometrice necesară pentru deblocare, astfel că utilizatorii vor putea înregistra amprenta printr-o singură apăsare.

Datorită zonei extinse de citire, Ultrasonic In-Display Fingerprint Sensor poate citi în acelaşi timp chiar şi amprentele de la două degete, ceea ce îmbunătăţeşte securitatea aplicaţiilor din smartphone. Aşadar, utilizatorii pot înregistra un proces de autentificare cu două amprente pentru accesarea securizată a anumitor aplicaţii, precum aplicaţii financiare, reţele de socializare sau galeria de imagini personale.

O altă inovaţie vivo oferită de sistemul ultrasonic de deblocare cu amprentă este posibilitatea de a accesa aplicaţiile preferate printr-o simplă atingere a senzorului. Zona extinsă a senzorului de amprentă le permite utilizatorilor să seteze accesul rapid la aplicaţiile preferate. Utilizatorii vor putea debloca şi vor accesa instant aplicaţia dorită prin atingerea unei anumite zone de pe senzor. 

Senzorul ultrasonic vivo îndeplineşte cele mai exigente standarde de securitate şi respinge autentificarea prin fotografii sau mulaje după amprente. În plus, acesta oferă protecţie de înaltă performanţă chiar şi în condiţii extreme, oferind mai multă rapiditate decât senzorii obişnuiţi la recunoaşterea amprentei în cazul în care degetul este foarte uscat, ud sau chiar murdar.

Tags: