LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT TECH

ASUS a lansat Zenbook 17 Fold OLED

Share

ASUS a lansat Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) de 17,3 inchi, care va fi lansat la nivel global începând cu trimestrul al 4-lea din 2022, iar prețul va începe de la 3999 Euro.

Zenbook 17 Fold OLED este primul laptop OLED pliabil de 17,3 inchi din lume verificat de Intel® Evo™. Acesta le oferă utilizatorilor două dimensiuni de afișaj OLED într-un singur dispozitiv: un ecran tactil mare 4:3, de 17,3 inchi și cu rezoluție 2,5K, care se pliază la mijloc pentru a crea două ecrane 3:2, perfect alipite, de 12,5 inchi și cu rezoluție 1920×1280. Multiplele moduri de utilizare polivalentă – Desktop, Laptop (cu tastatură Bluetooth), Laptop (cu tastatură virtuală), Tabletă, eReader și Ecran extins – sunt activate de designul pliabil în combinație cu tastatura și touchpad-ul Bluetooth ASUS ErgoSense.

ASUS și Intel au dezvoltat soluții de top în cadrul industriei pentru a avansa procesul inovator în categoria dispozitivelor pliabile, susținând colaborări între experții din domeniu și în cadrul ecosistemului. Performanța fără efort este susținută de procesoarele din seria U din a 12-a generație Intel Core™ i7, grafica Intel Iris® Xe, conexiunea fără fir Intel WiFi 6E, memoria de până la 16 GB RAM și SSD-ul rapid de 1 TB PCIe® 4.0. Pentru conectarea la periferice, sunt disponibile două porturi Thunderbolt™ 4 convenabile, care suportă încărcarea rapidă a bateriei durabile de 75 Wh, precum și extinderea imaginii pe ecrane externe.

Tags:

You Might also Like