LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

ANCOM prelungește consultările publice pentru actualizarea reglementărilor privind securitatea rețelelor și serviciilor și a TNABF

Share

Procesele de consultare publică privind „Proiectul de decizie privind securitatea rețelelor publice de comunicații electronice și a serviciilor de comunicații electronice destinate publicului” și „Proiectul de decizie privind aprobarea Tabelului național de atribuire a benzilor de frecvențe radio” se vor extinde până la data de 8 septembrie 2023, respectiv 15 septembrie 2023, ca urmare a solicitării părților interesate.

Autoritatea a lansat în consultare publică cele două proiecte de decizie în data de 1 august 2023,respectiv în data de 3 august 2023. ANCOM extinde perioada de consultare publică pentru Proiectul de decizie privind securitatea rețelelor publice de comunicații electronice și a serviciilor de comunicații electronice destinate publicului până la data de 8 septembrie 2023, iar pentru Proiectul de decizie privind aprobarea Tabelului național de atribuire a benzilor de frecvențe radio până la data de 15 septembrie 2023.

Cele două proiecte de decizie pot fi consultate aici. Persoanele interesate sunt invitate să formuleze și să transmită observații și propuneri până la data de 08.09.2023, respectiv până la data de 15.09.2023, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr. 2, sector 3, București), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul direcțiilor regionale ale Autorității. Observațiile pot fi transmise și prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.ro.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *