LOADING

Type to search

STIRI TECH

Acer lansează un laptop cu ecran OLED de 16 inci

Share

Acer a lansat noul Swift Edge (SFA16-41), cu OLED de 16 inchi, proiectat pentru a ajuta la maximizarea cerințelor de productivitate și creativitate ale forței de muncă hibride din ziua de azi.

Modelul este echipat cu procesoare AMD Ryzen PRO 6000 Series și AMD Ryzen 6000 Series și încorporează procesorul de securitate Microsoft Pluton pentru a ajuta la apărarea împotriva atacurilor din ce în ce mai sofisticate. Acer Swift Edge dispune, de asemenea, de un ecran OLED 4K care suportă 100% din gama de culori DCI-P3 și o luminozitate maximă de 500 nits pentru imagini de nivel cinematografic.

Cu o greutate de doar 1,17 kg și o grosime de 12,95 mm, Acer Swift Edge are un șasiu ultra-subțire din aliaj de magneziu și aluminiu (aliaj Mg-Al), ceea ce îl face semnificativ mai portabil și mai rezistent.

Caracteristici de performanță și de securitate de ultimă generație

Cu procesoare AMD Ryzen™ PRO 6000 Series, Acer Swift Edge este echipat pentru a susține cerințele de performanță ale aplicațiilor și nevoilor de business. Utilizatorii experimentați beneficiază de o viteză de procesare excepțională și de o capacitate de reacție care le accelerează productivitatea și colaborarea cu până la 8 nuclee „Zen 3+” de înaltă performanță, construite pe tehnologia avansată de procesare de 6 nm. Pentru administratorii IT, tehnologiile AMD PRO oferă funcții de securitate multistratificate care ajută la menținerea amenințărilor la distanță și opțiuni complete de gestionare care se extind pentru stabilitate și fiabilitate pe termen lung.

Procesoarele integrează Microsoft Pluton, un procesor de securitate conceput de Microsoft, care întărește noile PC-uri cu Windows 11 cu o protecție suplimentară pentru activele sensibile, cum ar fi acreditările și cheile de criptare. Pentru ca utilizatorii să fie și mai liniștiți, adăugarea autentificării biometrice și a unui slot Noble Wedge Lock oferă un nivel suplimentar de protecție pentru a contribui la protejarea datelor utilizatorilor și ale companiei.

Afișaj și conectivitate senzaționale

Acer Swift Edge prezintă un ecran OLED 4K (3840×2400), cu suport pentru gama de culori DCI-P3 100% de calitate cinematografică, cu o luminozitate de vârf de 500 nits și un timp de răspuns mai mic de 0,2 ms, oferind o gamă senzațională de culori realiste și o claritate sublimă a imaginii. Laptopul de 16 inchi are, de asemenea, un raport ecran/corp de 92% și dispune de certificările de afișare VESA DisplayHDR™ True Black 500 și TÜV Rheinland Eyesafe®, pentru o experiență de vizionare prelungită și confortabilă.

Noul Acer Swift Edge suportă, de asemenea, următoarea generație în ceea ce privește nevoile avansate de conectivitate. Acesta oferă Wi-Fi 6E[ii] pentru conexiuni wireless de mare viteză și partajare de fișiere, precum și o experiență de streaming 4K fără probleme. De asemenea, include o ofertă generoasă de porturi esențiale, cum ar fi HDMI 2.1, două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C cu capacități de încărcare rapidă, două porturi USB Type-A și o mufă audio, ducând productivitatea și confortul portabil la un nou nivel.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift Edge (SFA16-41) va fi disponibil din luna octombrie în EMEA, la prețuri începând cu 1.499 EUR.

Tags:

You Might also Like