LOADING

Type to search

STIRI

Acer a lansat noile laptopuri de gaming Nitro

Share

Acer a lansat în cadrul evenimentului #NextAtAcer ce a avut loc la Las Vegas o suită de laptopuri de gaming noi și puternice din seria Nitro dotate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din generația a 13-a și cu GPU NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40. Destinate jucătorilor ocazionali care sunt pregătiți pentru un gameplay îmbunătățit, cu funcții suplimentare și o experiență mai imersivă, noile laptopuri Acer Nitro de 16 și 17 inci sosesc în dimensiuni mai compacte, mai subțiri și mai ușoare, cu un raport ecran/corp mai generos.

Fie că este vorba de explorarea catalogului tot mai mare de titluri de jocuri sau de editarea montajelor de videoclipuri din joc, construcția solidă și performanțele puternice ale modelelor Nitro îi determină pe utilizatori să experimenteze un nou nivel de gaming.

Cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce RTX din seria 40 sunt echipate cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, care oferă un salt major atât în ceea ce privește performanța, cât și grafica bazată pe inteligență artificială. Jucătorii pot experimenta lumi virtuale realiste cu ray tracing, pot crește masiv performanța cu DLSS 3 și pot obține un avantaj competitiv cu Reflex.

Acer Nitro 16

Noul laptop de gaming Nitro 16 (AN16-51) vine cu o suprafață a ecranului cu 5% mai mare decât cea a predecesorului său și dispune de un ecran WUXGA sau WQXGA de 16 inci actualizat, cu o rată de refresh de 165 Hz, care suportă NVIDIA Advanced Optimus, permițând utilizatorilor să comute în mod dinamic între grafica integrată și grafica discretă fără a fi nevoie de un restart. Este prevăzut cu o tastatură cu retroiluminare RGB cu 4 zone și păstrează culorile strălucitoare cu gamut de culoare sRGB de 100% și un raport ecran/corp îmbunătățit la 84%, pentru o experiență de vizionare mai atractivă.

Acer Nitro 17

Echipat cu procesoare Intel Core HX de până la a 13-a generație, puterea lui Nitro 17 este conținută într-un șasiu care cântărește mai puțin de 3 kg și vine într-un design subțire de 400,20 x 293,25 x 27,9/28,9 mm. Laptopul de 17,3 inci sosește cu mai multe opțiuni de afișare, fie cu un ecran FHD cu refresh de 144 Hz sau 165 Hz, sau cu un ecran quad high-definition (QHD) cu o rată de refresh de 165 Hz. De asemenea, oferă un touchpad cu suprafață mare (125,0 mm x 81,6 mm), un raport ecran/corp de 81% și o tastatură retroiluminată RGB cu 4 zone pentru a adăuga un plus de stil experienței de joc.

Noile laptopuri Acer Nitro dotate cu Windows 11 sunt echipate cu până la 32 GB de memorie DDR5 la 4800 MHz și cu o capacitate de stocare M.2 PCIe Gen 4 de până la 2 TB, astfel încât jucătorii să poată salva fără griji mai multe jocuri, filme și înregistrări de streaming. De asemenea, ambele laptopuri sunt livrate cu o lună de Xbox Game Pass sau PC Game Pass, oferind jucătorilor acces la sute de titluri populare pentru PC.

Laptopurile Nitro au ventilatoare duble, patru ieșiri pentru ventilatoare amplasate în părțile laterale și în spate, admisie de aer în partea superioară și sunt ajutate în plus de o pastă termoconductoare din metal lichid pentru a ajuta la răcire în perioadele de joc intens. Fiecare dintre ele vine instalat cu software-ul NitroSense și o tastă NitroSense dedicată ce permit utilizatorilor să monitorizeze temperaturile sistemelor lor, precum și să ajusteze viteza ventilatoarelor și setările de performanță energetică pentru a menține hardware-ul cât mai rece posibil.

Fiecare model vine cu Killer DoubleShot Pro și cu Killer Wi-Fi 6 1650i activat pentru a oferi o lățime de bandă mai mare. Pentru a spori experiența de joc și de streaming, aceste laptopuri dispun de o cameră HD, două microfoane și două difuzoare cu DTS:X® Ultra audio, astfel încât jucătorii să se poată cufunda complet în spectacole sonore luxuriante. Noile laptopuri de gaming Nitro prezintă, de asemenea, o serie de opțiuni de conectivitate superbe, cu un port HDMI 2.1, un cititor de carduri microSD, două porturi Thunderbolt™ 4 care suportă Power Delivery și trei porturi USB 3.2 Gen 2, dintre care unul care permite încărcarea offline. 

Prețuri și disponibilitate

Acer Nitro 16 (AN16-51) va fi disponibil în EMEA din luna mai, începând de la 1.499 EUR.

Acer Nitro 17 (AN17-51) va fi disponibil în EMEA din luna mai, începând de la 1.599 EUR.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *