LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Xiaomi prezintă noul Redmi Note 13 Pro+ 5G în varianta Mystic Silver

Share

Xiaomi prezintă noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver în cadrul ediției The Color Run ce va avea loc în 20 aprilie, în București. Pentru pasionații de mișcare, Xiaomi derulează în prezent, prin canalele proprii de Social Media, și un concurs ce oferă acces la The Color Run.

Noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver funcționează cu un procesor MediaTek Dimensity 7200-Ultra, ce asigură o performanță rapidă și fluidă a telefonului. În plus, smartphone-ul are și o cameră foto triplă, de 200 MP, pentru fotografii de înaltă calitate și videoclipuri 4K.

Bateria de mare capacitate de 5000mAh a smartphone-ului poate fi încărcată în cel mai scurt timp, prin tehnologia ultra-rapidă de 120W.

Redmi Note 13 Pro+ 5G ediția specială Xiaomi Fan Festival se alătură gamei Redmi Note 13 și se remarcă prin finisajul Mystic Silver pe spate, decorat cu logo-ul Xiaomi Fan Festival. Creată printr-un proces complex de design, partea din spate are o bază argintie, acoperita cu sticlă. Pe aceasta, dispozitivul are un super logo realizat meticulos folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect de refracție, care face ca logo-ul să prinda viață.

Terminalul are un wallpaper exclusiv care completează spatele metalic al dispozitivului și o varietate de stickere cu tema Xiaomi Fan Festival, permițând utilizatorilor să își creeze propriul model unic de logo. Aceasta colecție celebrează atuurile tehnologice ale Xiaomi și le oferă fanilor o modalitate tangibilă de a se conecta cu marca.

Noul smartphone este disponibil pe mi-home.ro, la un preț special de 2.199 lei.

Din rolul de partener al The Color Run, Xiaomi facilitează accesul la eveniment pentru iubitorii de sport, printr-un concurs ce se desfășoară pe canalele de Social Media ale companiei cu invitații la competiție ca premii.

În cadrul evenimentului, zona dedicată Xiaomi va include nu doar noile smartphone-uri, ci și o serie de dispozitive și accesorii inteligente, adecvate unui stil dinamic de viață și atractive pentru fiecare pasionat de tehnologie. Mai mult, zona Xiaomi va găzdui o serie de activări speciale și va fi punct de reper pentru pasionații de sport, influenceri și public.

În 2023, edițiile The Color Run au cumulat 27.400 de participanți – 61% de sex feminin și 39% masculin. Segmentul de vârstă 26-35 de ani a fost cel mai bine reprezentat la eveniment, cu 29,9% din participanți, urmat de 18-25 de ani, cu  19% și, respectiv, 36-45 de ani, cu 18%.

Mai mult, noul membru al gamei Redmi Note 13 va putea fi văzut și testat între 24 și 28 aprilie, în zona specială de experiențe Xiaomi ce va fi găzduită de Mega Mall, intrarea din Bulevardul Pantelimon, etaj 1, aripa dreaptă. Noul spațiu Xiaomi va da posibilitatea de testare și experiențe hands-on pentru smartphone-uri, dar și accesorii inteligente precum ceasuri sau căști, și va include activări speciale pentru public.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *