LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

Vodafone lansează un nou portofoliu de abonamente de mobil

Share

Vodafone România anunță oferta EasyTech de toamnă, care aduce trei noi abonamente de servicii mobile, cu vouchere de reducere incluse pentru achiziția de tehnologie.

  • Red Start include 30GB internet 5G, NELIMITAT minute și SMS-uri în orice rețea națională, 100 de minute internaționale, precum și un voucher de 25 de euro reducere pentru achiziția oricărui smartphone sau gadget din portofoliul EasyTech. Prețul abonamentului la portare este de 6 euro/ lună în primele 12 luni și 7 euro/lună în al doilea an.
  • Red Unlimited oferă NELIMITAT Internet 5G, minute si SMS-uri în orice rețea națională, 300 de minute internaționale și roaming, plus voucher de 50 de euro reducere pentru achiziția de tehnologie. La portare, costul abonamentului este de 7 euro/ lună în primul an și 8 euro/lună în al doilea an.
  • Red Max include NELIMITAT Internet 5G, minute si SMS-uri în orice rețea națională, 800 de minute internaționale, 1GB  de trafic și 60 de minute în roaming în 14 țări non-SEE, plus voucher de 150 de euro reducere pentru achiziția de gadgeturi sau telefoane din oferta EasyTech.Costul abonamentului la portare este 16 euro/lună în primul an și 18 euro/lună în al doilea an.

Oferta de toamnă la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament. În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni, iar pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber. Prin lansarea noului portofoliu de abonamente mobile, cu vouchere incluse pentru a facilita achiziția de smartphone-uri sau gadgeturi, Vodafone își reafirmă promisiunea EasyTech, de a democratiza accesul la tehnologie pentru toți românii, aducând mai multă simplitate, transparență și valoare clienților.

Reducerile pentru tehnologie sunt disponibile atât pentru clienții Vodafone care doresc să își reînnoiască abonamentul, cât și pentru clienții noi.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *