LOADING

Type to search

TECH

Vertiv alimentează site-urile celulare și rețelele radio 5G cu un nou redresor compact pentru exterior și baterie litiu-ion

Share

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a introdus noul redresor pentru exterior Vertiv™ NetSure™ IPE, pentru a facilita lansarea 5G și a permite operatorilor să crească capacitatea în zonele în care cererea de date este mare. Aceste dispozitive ușor de implementat, disponibile cu baterie de rezervă litiu-ion, ajută la minimizarea pierderilor de energie în cazul alimentării echipamentelor radiourilor instalate pe turnuri și acoperișuri, frecvente în aceste tipuri de aplicații. NetSure™ IPE R48-2000C2 este disponibil acum la nivel global.

Acest redresor pentru exterior susține infrastructura de telecomunicații în rețelele mobile și este ideal pentru utilizarea în aplicații edge, inclusiv celule mici 5G, RAN, rețele de telecomunicații distribuite și locații cu cerere mare de date, cum ar fi arene sportive, stadioane, sisteme de transport public, aeroporturi, magazine mari și centre de învățământ.

Consumul ridicat de date mobile în aceste zone poate face ca rețelele să sufere de blocaje greu de gestionat. Tehnologia următoarei generații de redresoare pentru exterior NetSure IPE R48-2000C2 alimentează rapid și fiabil echipementele radio necesare pentru a crește capacitatea și a extinde rețelele 5G. Dacă rețeaua se defectează, în funcție de sarcină și de capacitatea bateriei, bateriile litiu-ion ușoare și care nu necesită întreținere mențin eficient rețeaua în funcțiune timp de o oră sau mai mult, în timp ce funcționează la temperaturi mai ridicate și se încarcă mai rapid decât alternativele plumb-acid.

„Creșterea traficului de date la site-urile celulare și a altor aplicații edge solicitate a accelerat nevoia pentru o soluție de alimentare externă fiabilă, compactă și eficientă. Vertiv NetSure IPE oferă un sistem elegant de alimentare cu curent continuu care răspunde provocărilor acestor locații critice”, a declarat Henrik Nilen, director global al ofertelor de alimentare cu curent continuu pentru Vertiv.  

Vertiv™ NetSure™ IPE oferă o instalare ușoară, mai multe poziții de montare, o dimensiune mică și nu necesită configurare înainte de instalare și lansare. Poate fi alimentat prin curent alternativ sau continuu, oferind utilizatorului final versatilitatea de a utiliza tipul de conexiune cel mai potrivit pentru site și rețea. Redresorul îndeplinește gradul IP65 pentru utilizare în medii dure exterioare și poate fi echipat cu baterie de rezervă litiu-ion dedicată, pentru o instalare rapidă și ușoară în spațiile publice.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *