LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

Telekom Romania Mobile aduce cea de a doua generație a smartphone-urilor T Phone

Share

Fie că este vorba de investiții în infrastructură, de furnizarea de acoperire rețele, de dezvoltarea celor mai potrivite abonamente pentru clienți, sau de telefoane mobile la prețuri accesibile, Telekom Romania Mobile, aderă la angajamentul grupului Deutsche Telekom de a dubla conectivitatea 5G în întreaga Europă. Aducându-ne mai aproape de un viitor cu adevărat digital, 5G oferă mai mult decât viteze rapide, permițându-ne accesul instantaneu și constant la toate resursele necesare pentru o viață conectată.

Deși rețeaua 5G devine disponibilă pe scară largă, decalajul tot mai mare dintre cei care își pot permite dispozitive compatibile 5G și cei care nu își permit acest lucru, accentuează diviziunea digitală. Fără un telefon mobil compatibil, multe persoane nu au acces la beneficiile tehnologiei 5G.

“Suntem încântați să putem extinde oferta noastră de dispozitive 5G cu noul T Phone, permițând unui număr mai mare de oameni să folosească și mai mult rețeaua noastră – fie că este vorba de educație, divertisment, navigare, comunicare sau muncă. Prin acest pas, continuăm să ne respectăm angajamentul de incluziune digitală în întreaga Europă, sporind accesul la nenumăratele posibilități ale 5G, prin intermediul unor dispozitive compatibile 5G mai accesibile” – Dominique Leroy, membru al Consiliului de Administrație pentru Europa la Deutsche Telekom AG.

Telekom Romania Mobile aduce astfel noi modele atât pentru T Phone, cât și pentru T Phone Pro. Cu noi culori – “Moonlight Blue” (T Phone Pro) și “Dusty Grey” (T Phone), mai multă memorie ROM, NFC pe T Phone, o cameră frontală actualizată pe T Phone și Android 13 pe ambele dispozitive, noile modele T Phone pot fi achiziționate împreună cu abonamentul Nelimitat 10, cu o rată de doar 3 euro pe lună, TVA inclus. Noile modele T Phone Pro sunt incluse la abonamentul Nelimitat 15, pentru clienții care încheie un contract pentru 24 de luni prin portare de la abonament din altă rețea.

“Susținem, alături de Grupul Deutche Telekom, demersul de a facilita accesul la tehnologia 5G a cât mai multor români, aducând pe piață noi smartphone-uri 5G,cu design premium, dar la un preț foarte convenabil” – Andreea Cramer, Director Executiv Comercial Telekom Romania Mobile.

Noile T Phone și T Phone Pro sunt disponibile la achiziție prin canalele de vânzare ale companiei, inclusiv pe website-ul oficial, începând cu 24 august 2023.

Lansarea de astazi realizata de Telekom Romania Mobile este parte din campania de introducere pe piata a acestor produse de catre Deutsche Telekom – noile terminale 5G urmand sa devina disponibile pe pietele din Romania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Montenegru, Macedonia, Polonia, Slovacia si SUA.

Specificațiile complete:

Caracteristicile actualizate față de ediția din 2022 sunt marcate cu culoarea magenta:
T PhoneT Phone Pro
Ecran6.52“ HD+ w/2.5D Glass6.82“ HD+ w/2.5D  Glass
Camere fotoCamera pate: 50MP, 2MP, 2MP + LED  Camera frontală: 8 MP 2K @ 30 fps videoCamera spate: 50MP, 5MP, 2MP, 2MP  Camera frontală: 16MP 2K @ 30fps video
Zoom DigitalDispozitivele suportă zoom digital și există o cameră macro dedicată pe ambele dispozitive.
Memorie4GB RAM / 128GB ROM / up to 2TB SD Card6GB RAM / 256GB ROM/ up to 2TB SD Card
Baterie4500 mAh / 26h VoLTE talk time5000 mAh / 25h VoLTE talk time
Bateria poate fi înlocuită
SIM/MCSIM + MCSIM + MC
SecuritateDeblocare facială, senzor de amprentăDeblocare facială, senzor de amprentă
Rezistența la apă și prafIP52IP52
NFC/BluetoothDaDa
Încărcare wireless ChargingNuDa, 10W
Încărcre rapidăDa, 15WDa, 15W
Sistem de operareAndroid 13Android 13
ChipsetMediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHzMediaTek Dimensity 700 / Octa Core – 2* 2,2GHz + 6*2GHz
Calitate audioAmbele dispozitive sunt compatibile cu specificațiile de calitate HD Voice și EVS.
CuloriDusty GreyMoonlight Blue
Dimensiuni166.6 X 76.4 X 8.76 mm173.92 X 77.4 X 8.99 mm
Greutate195g214g
Reparabil DaDa
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *