LOADING

Type to search

STIRI TECH

Sony anunță trei obiective APS-C superangulare cu montură E

Share

Sony extinde gama sa de obiective, ajungând la 70 de obiective cu montură E.

Astfel, lansează modelul cu Power Zoom din seria G – E PZ 10-20mm F4 G (model SELP1020G), obiectivul versatil din seria G E 15mm F1,4 G (model SEL15F14G),dar și obiectivul fix superangular E 11mm F1,8 (model SEL11F18).

SELP1020G, are o distanță focală de 10-20mm APS-C sau 15-30mm, echivalent 35mm, și este cel mai mic și mai ușor obiectiv zoom superangular APS-C din lume cu Power Zoom (zoom motorizat) și deschidere constantă a diafragmei F4. Imaginile remarcabile, caracteristice obiectivelor din seria G, performanța impecabilă de autofocalizare (AF) și Power Zoom-ul versatil și puternic sunt îmbinate într-un obiectiv compact cu zoom, cu o deschidere constantă a diafragmei pe întregul interval de zoom, care oferă posibilități rafinate de exprimare vizuală și operabilitate sporită, atât pentru înregistrări video, cât și pentru captarea de imagini statice.

Modelul SEL15F14G, (echivalent full-frame 35mm: 22.5 mm), oferă un efect bokeh frumos la o deschidere a diafragmei F1.4 și rezoluția caracteristică obiectivelor din seria G, într-un obiectiv APS-C versatil, cu un potențial creativ vast. Acest obiectiv fix ușor și compact oferă dinamism, autofocalizare și control excelente, și este potrivit atât pentru imagini statice, cât și pentru înregistrări video, datorită operabilității sporite.

Fiind un obiectiv APS-C fix superangular cu deschidere mare a diafragmei, modelul SEL11F18 (16.5 mm în echivalent 35mm full-frame), oferă o rezoluție incredibilă pe întreaga suprafață a imaginii, efect bokeh excelent, autofocalizare rapidă și fiabilă pentru exprimare creativă variată și selfie-uri uimitoare. Este compact și ușor, deci este perfect pentru vlogging și pentru înregistrare video în mișcare.

Preț și disponibilitate 

SELP1020G va fi disponibil în România partenerii autorizați Sony la un preț de 4200 lei.

SEL15F14G va fi disponibil în România la partenerii autorizați Sony pentru un preț de 4200 lei.

SEL11F18 va fi disponibil în România la partenerii autorizați Sony la un preț de 3000 lei.

Tags:

You Might also Like