LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Seria iPhone 14 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone

Share

Seria iPhone 14, formată din iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, dar și Apple Watch Series 8 și Apple Watch SE, precum și a doua generație de AirPods Pro, cea mai avansată de până acum, este disponibilă la precomandp la Vodafone România.

Clienții vor putea precomanda toate modelele de iPhone, cu disponibilitate pentru iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de pe 16 septembrie a.c. și din 7 octombrie pentru iPhone 14 Plus.

Clienții pot precomanda și Apple Watch Series 8, Apple Watch SE și Apple Watch Ultra, cu disponibilitate pentru Apple Watch Series 8 și Apple Watch SE de pe 16 septembrie a.c. și de pe 23 septembrie pentru Apple Watch Ultra. AirPods Pro (a doua generație) vor fi disponibile în magazinele fizice și online de pe 23 septembrie. iPhone 14, în varianta de 128GB, este disponibil pentru precomandă în oferta Vodafone, la portare, cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 17 euro și un avans de 233 de euro. Pentru detalii complete despre prețuri și disponibilitate, accesați www.vodafone.ro.

Tags:

You Might also Like