LOADING

Type to search

STIRI TECH

Seria de memorii Kingston FURY Renegade DDR5 oferă un potențial extrem de overclock

Share

Kingston a lansat memoriile FURY Renegade DDR5 și FURY Renegade DDR5 RGB. Familia Kingston FURY Renegade DDR5 este una proiectată pentru a maximiza performanța sistemului.

Kingston FURY Renegade DDR5 împinge la extrem performanța platformelor DDR5 de ultimă generație, oferind un modul ultra rapidă de până la 6400MT/s și latență CL32. Mai mult, noile memorii sunt construite folosind componente premium optimizate de ingineri, sunt testate riguros pentru compatibilitatea cu plăcile de bază de top din industrie , certificate Intel XMP 3.0 și susținute de teste pentru viteză efectuate 100% în fabrică.

Noua familie Kingston FURY Renegade DDR5 oferă un radiator nou din aluminiu cu un design pe negru şi argintiu, dar şi un nou sistem de iluminare RGB cu LED-uri dinamice, care completează aspectul celor mai nou calculatoare din industrie. Folosind Kingston FURY CTRL se pot alege 16 efecte de iluminare RGB personalizabile, având la bază tehnologia patentată Kingston FURY Infrared Sync.

Perfecte pentru crearea de conținut, multitasking și gaming, Kingston FURY Renegade  DDR5 și FURY Renegade  DDR5 RGB, sunt alegerea ideală pentru jucători, entuziaști, creatori de conținut și overclock extrem.

Kingston FURY Renegade DDR5 și Kingston FURY DDR5 RGB sunt disponibile în module individuale de 16GB și kit-uri de 32GB cu viteze de până la 6400MT/s și latențe scăzute până la CL32. Noile module beneficiază de fiabilitatea Kingston si de o garanția pe viață.

Tags: