LOADING

Type to search

FEATURED MOBILE NETWORKS

Schimbări în echipa de Comunicare Corporativă a Telekom Romania Mobile

Share

Ruxandra Vodă, director de comunicare corporativă la Telekom Romania Mobile, va părăsi compania, începând cu data de 1 iulie. După 14 ani petrecuți alături de Telekom Romania Mobile, Ruxandra Vodă a decis să exploreze noi oportunități de carieră în afara companiei.

“Îi mulțumim Ruxandrei pentru contribuția sa la parcursul Telekom. Profesionalismul și dedicarea ei au îmbunătățit reputația organizației noastre”, a declarat Florina Tănase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanță și Transformare la Telekom Mobile.

Cariera Ruxandrei Vodă se întinde pe o perioadă de 25 de ani în sectoarele telecomunicațiilor și ICT, retail, media și publicitate, de-a lungul căreia a deținut diverse roluri de conducere în domeniile de comunicare corporativă, responsabilitate corporativă și ESG, contribuind, de asemenea, la unitățile naționale de vânzări și de transformare.

Ruxandra Vodă deține un doctorat în Global Leadership and Change și un Executive Master of Business Administration de la Tiffin University, Ohio, Statele Unite. De asemenea, a obținut un masterat în comunicare audio-video la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și o diplomă de licență în Jurnalism și Studii de comunicare în masă la Universitatea din București.

Începând cu 1 Iulie 2023, Telekom Romania Mobile Communications o numește pe Ștefania Petre, actualul Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ și Securitate,  la conducerea activităților de Comunicare Externă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă.

Ștefania Petre este licențiată în Științe Juridice și este parte din echipa Telekom Romania Mobile Communications de 16 ani, perioadă în care a deținut diverse roluri de conducere în ariile de Reglementare și Afaceri Externe, contribuind în numeroase proiecte strategice și de transformare organizațională. 

„Sunt încântată că Ștefania a acceptat să preia și coordonarea ariei de Comunicare Externă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă, activitate esențială în derularea proiectelor de business ale Telekom Romania Mobile Communications. Ștefania Petre este un membru valoros al echipei de conducere și, în baza competențelor deja demonstrate, sunt convinsă că va aduce plus valoare și în această arie”, a declarat Florina Tănase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanță și Transformare la Telekom Mobile.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *