LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

realme anunță data de lansare pentru seria realme 12 Pro

Share

realme, brandul de smartphone cu cea mai rapidă creștere la nivel global, a anunțat oficial data de lansare a multașteptatei serii realme 12 Pro. Pregătită să fie o serie care va revoluționa fotografia pentru consumatorii tineri, seria este programată să fie lansată pe 19 martie 2024.

Anul trecut, realme  a devenit primul producător de smartphone-uri care a integrat o cameră de 200MP în segmentul său de preț prin seria realme 11 Pro. Acum, noua seria realme 12 Pro este pregătită să dezvăluie o altă revoluție în segment prin utilizarea unui unei lentile periscop, funcție întalnită doar pe telefoanele premium.

Punctul cheie al seriei realme 12 Pro este teleobiectivul periscop Next-gen Imaging, care a câștigat rapid aprecieri ca fiind cel mai bun periscop pentru portrete din segment. Obiectivul periscop al seriei realme 12 Pro este lider în segmentul său cu un zoom optic 3X, echivalent cu o distanță focală de 71 mm, ideal pentru un bokeh de calitate în portrete. Distingându-se și mai mult, acest model este echipat cu senzorul OV64B de ½ inch, cel mai mare senzor periscop din clasa sa.

realme 12 Pro Series este un model care schimbă regulile jocului în domeniul fotografiei oferind sistemul Omnifocal. Acest sistem inovator integrează o cameră principală cu senzor IMX890 de la Sony cu OIS pentru fotografii nocturne superioare, un teleobiectiv periscop de ultimă generație și o cameră ultra-wide. Împreună, aceste obiective oferă posibilități de zoom versatile la 0,6X, 1X, 2X, 3X și 6X, oferind claritate și detalii de neegalat la toate distanțele focale. Împreună cu un zoom digital de 120X, seria realme 12 Pro se remarcă în clasa sa, oferind versatilitate și calitate în fiecare fotografie.

Seria realme 12 Pro este îmbunătățită și mai mult de un algoritm de ultimă generație dezvoltat împreună cu Qualcomm. Acest algoritm asigură o îmbunătățire a imaginii prin tehnologiile LightFusion Engine si Night Eye, care asigură o tonalitate și o claritate superioare, dar și imagini mai bune pe timpul

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *