LOADING

Type to search

COMPUTING

PC Garage, cadou o pereche de căști la orice PC Gaming cumpărat

Share

PC Garage dă startul unei noi campanii prin intermediul căreia vei primi cadou o pereche de căști. 

Până pe 17 februarie 2023, clienții care vor cumpăra orice sistem de gaming marca PC Garage de pe site, vor primi o pereche de căşti pentru gaming, modelul Logitech G332.  

O pereche de căști este foarte importantă mai ales în sesiunile online de gaming. Pe lângă izolarea fonică și confortul oferit în orele de joc prelungite, căștile iţi pot îmbunătăţi șanse de câștig, dacă sunt de calitate. Spațialitatea din joc, faptul ca poți determina poziția adversarului doar ascultând pașii cu atenție, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de o pereche bună de căști pentru gaming.

Caştile Logitech G332 oferite cadou dispun de difuzoare de 50mm și cupe care se rotesc până la 90 de grade. Sunt echipate cu un microfon unidirecțional de 6mm cu funcție Flip To Mute și frecvență de răspuns între 100 – 20.000 Hz. Căştile sunt compatibile cu PC, MAC sau cu consolele de jocuri, inclusiv PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și cu dispozitivele mobile.

Pentru a beneficia de un raport performanță-preţ cât mai bun, PC Garage are și câteva recomandări de PC-uri construite cu cea mai mare atenție la detalii şi testate în cele mai populare jocuri ale momentului.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *