LOADING

Type to search

STIRI

Campanie Motorola, în perioada 1-18 decembrie

Share

Motorola desfășoară campania #hellocadouri în perioada 1-18 decembrie. Fiecare telefon Motorola cumpărat de la Altex, Digi, Emag, Flanco, Media Galaxy sau Orange poate aduce surprize zilnice sau marele premiu – un voucher de vacanță de 2000 de euro.

În campanie pot fi înscrise toate telefoanele Motorola achiziționate în perioada 1-18 decembrie, prin înscrierea codului IMEI1, alături de dovada plății și completarea formularului de pe www.castigacumotorola.ro.

Campania Motorola #hellocadouri oferă posibilitatea de a câștiga un premiu în fiecare zi: 7 telefoane Motorola Edge 30 Neo; 6 telefoane Motorola Edge 30 Fusion; 5 telefoane Motorola Edge 30 Ultra și marele premiu al campaniei promoționale, un voucher nominal de vacanță în valoare de 2000 de euro.

Motorola își propune să ofere utilizatorilor o gamă variată de telefoane mobile inteligente, care să îmbine specificațiile de top cu cel mai bun preț. Compania își dorește să păstreze un standard ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy datorită raportului calitate-preț foarte bun.

=

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *