LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED

Campanie PC Garage – Cadou, un SSD M.2 NVMe sau o carcasă ARGB

Share

PC Garage anunță campania “Te echipăm gratuit”. Astfel, în perioada 12-28 decembrie, cei care vor cumpăra procesor, placă de bază si placă video cu o valoare cumulată de minim 2.000 lei, vor primi la alegere un SSD Kingston NV2 M.2 sau o carcasă AQIRYS Canopus White ARGB.  Campania este valabilă în limita stocului și nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau Desigilate.

SSD-ul Kingston NV2 este un model în format M.2 2280 cu o capacitate de 500GB și interfață PCI Express 4.0 x4, iar viteze promise sunt de până la 3500MB/s pentru citire și până la 2100MB/s la scriere. Este un model de generație nouă excelent pentru sistemele moderne, inclusiv pentru sistemele de gaming.

Chiar dacă la prima vedere o carcasă nu pare importantă, aceasta reprezintă structura de rezistență a întregului sistem. O carcasă de calitate va pune în valoarea build-ul prin design-ul arătos și prin sistemul de iluminare ARGB al ventilatoarelor incluse. În plus, oferă și spațiu pentru un airflow bun, răcind componentele într-un mod cât se poate de eficient și silențios.

Carcasa AQIRYS Canopus White ARGB este alegerea ideală pentru cei care un sistem modern și agresiv. În format mid-tower, carcasa permite instalarea unor componente puternice asigurând un airflow generos și spațiu necesar pentru wire management. Panoul lateral din sticlă securizată permite vizualizarea componentelor, iar iluminarea ARGB este vizibilă mai bine în întregul sistem.

Oferă șapte sloturi de expansiune, trei ventilatoare de 120mm incluse, doi conectori jack 3.5mm și trei conectori USB ( 2 x USB 2.0 si 1 x USB 3.0). De asemenea, în zona de instalare a sursei de alimentare este separată de restul carcasei, asigurând o zonă tampon pentru surplusul de cabluri.


Detalii, în regulamentul campaniei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *