LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT

Panasonic prezintă noul obiectiv pancake cu distanță focală fixă: LUMIX S 26mm F8 (S-R26)

Share

Panasonic are plăcerea de a anunța noul LUMIX S 26mm F8 (S-R26), un obiectiv full frame incredibil de compact și ușor. Designul slim îmbunătățește portabilitatea, fără a face compromisuri în ceea ce privește rezoluția ridicată și calitatea excepțională a imaginii.

Cu o distanță focală fixă de 26 mm, o valoare a diafragmei F8 și focalizare manuală, acest nou obiectiv pancake este conceput pentru a vă bucura de fotografierea ocazională și creativă. Perfect pentru a surprinde spontan momente trecătoare, obiectivul de 26 mm oferă rezultate unice în comparație cu gama existentă de obiective cu unghi larg și distanță focală fixă din seria LUMIX S. 

Un nou obiectiv pancake cu distanță focală fixă în seria LUMIX S

  • Focalizarea manuală le permite creatorilor să preia controlul deplin asupra stilului personal de generare a conținutului
  • Obiectivul are un unghi larg la 26 mm și o valoare fixă a diafragmei F8.

Obiectiv compact și ușor, perfect pentru utilizarea zilnică 

  • Cea mai bună portabilitate, cu un corp subțire și ușor care se potrivește în buzunar
  • Ușor de transportat oriunde și puteți începe să fotografiați imediat, ceea ce îl face ideal pentru instantanee
  • Lungime totală de aproximativ 18,1 mm și o greutate de aproximativ 58 g/0,13 lb.

・ Acest obiectiv este destinat exclusiv focalizării manuale, cu valoarea diafragmei fixate la F8. Nu pot fi utilizate setarea AF a aparatului foto și unele funcții de asistență MF.

・ Nu se pot atașa filtre externe.

・ L-Mount este o marcă comercială sau o marcă înregistrată a Leica Camera AG.

 

În curând:

Un nou obiectiv wide compact cu zoom: LUMIX S 18-40mm F4.5-6.3 

Un nou obiectiv LUMIX S 18-40mm F4.5-6.3 va fi lansat în curând în gama de obiective full frame din seria LUMIX S. Un obiectiv zoom compact, cu multiple utilizări,, ideal pentru folosirea zilnică, viitorul 18-40 mm are o distanță de fotografiere cea mai apropiată de 0,15 m/0,49 ft. Acest obiectiv acoperă distanțe focale de la un unghi ultra-wide de 18 mm la un semi-standard de 40 mm, permițând flexibilitatea de a surprinde peisaje și clădiri, sau fotografii de portret într-o perspectivă naturală.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *