LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES

OPPO Find N2 Flip este disponibil în România

Share

OPPO a lansat în România smartphoneul pliabil Find N2 Flip.

Telefonul are un ecran de 6,8 inci, corp compact și cântărește 191 grame. Ecranul E6 AMOLED are o diagonală de 6.8, aspect 21:9 și rată adaptivă de împrospătare de 120Hz, iar luminozitatea până la 1600 de niți.

Ecranul secundar permite accesarea mai multor funcții precum fotografie, notificări etc. Cu ajutorul acestuia, utilizatorul poate să răspundă rapid la mesajele din aplicațiile de mesagerie principale, poate comuta setările, poate să înregistreze o notă vocală sau să preia un apel și multe altele – totul fără a deschide telefonul.

Tehnologia SUPERVOOC de 44W asigură încărcarea bateriei de 4300 mAh până la 50% în doar 23 de minute atunci când telefonul este aproape gol. Încărcarea completă se face în mai puțin de o oră.

Modelul are un sistem de camere bazat pe senzor Sony IMX890, procesor MediaTek Dimensity 9000+, 5G, și dual-sim.

Camera principală de 50 MP are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8 – ce asigură pentru utilizator realizarea unor fotografii clare și luminoase. Selfie-urile pot fi vizualizate pe ecran cu ajutorul funcției de previzualizare dublă. Camera este dezvoltată împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad/Unitatea de procesare Marisilicon X, disponibilă pe noul Find N2 Flip, îmbunătățește videoclipurile nocturne pentru a capta imagini 4K ultra-clare în condiții de lumină scăzută.

OPPO Find N2 Flip dispune de o balama Flexion Hinge, certificată independent de TÜV Rhineland pentru a rezista la peste 400.000 de plieri în testele efectuatela temperatura standard a camerei.

Telefonul are sistem de operare ColorOS 13, cu patru ani de actualizări majore ColorOS și 5 ani de actualizări de securitate.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *