LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

O nouă eră în fotografierea cu dispozitive mobile: vivo X80 Pro se lansaează în România

Share

Fotografii amatori şi creatorii de conţinut pentru reţelele de socializare vor avea parte de o surpriză incredibilă, odată cu lansarea noului flagship vivo X80 Pro în România, pe 23 iulie.

Noul model din seria vivo X beneficiază de un sistem de camere dezvoltat de vivo în colaborare cu ZEISS şi include funcţii proiectate special pentru filmări cu aspect cinematografic, în culori naturale.

Oferind posibilităţi noi pentru fotografierea cu smartphone-ul, vivo X80 Pro combină cele mai bune componente hardware cu software inteligent. Modelul foloseşte un sistem excepţional format din patru camere, care include o cameră principală de 50 MP ultra-sensibilă cu senzor GNV şi stabilizator optic de imagine (OIS), o cameră grandangulară de 48 MP, o cameră pentru portrete de 12 MP cu sistem gimbal şi o cameră periscopică de 8 MP. Printre funcţiile inovatoare se numără şi gimbalul rotativ care stabilizează camera pentru portrete, pentru a obţine imagini mai clare şi stabilitate excelentă la filmare. Acelaşi nivel de inovaţie îl oferă şi camera principală a smartphone-ului X80 Pro, care foloseşte un senzor GNV ultra-sensibil personalizat împreună cu lentile din sticlă de calitate, asigurând o performanţă constantă şi distorsiuni minime. Tratamentul ZEISS T aplicat pe lentilă îmbunătăţeşte transmisia luminii şi ajută la reducerea aberaţiilor, precum reflexii şi artefacte, utilizatorii obţinând imagini mai clare şi cu contrast ridicat.

Pentru o experienţă de fotografiere optimă cu dispozitive mobile, X80 Pro oferă utilizatorilor numeroase funcţii suplimentare: AI pentru îmbunătăţirea filmărilor identifică automat modul potrivit în funcţie de condiţiile de iluminare, iar utilizatorii pot alege între modul video HDR şi modul de filmare nocturnă, în funcţie de lumină. „Camera Panning“ îmbunătăţeşte dinamica modelului X80 Pro şi ajută la reducerea neclarităţilor provocate de mişcare, iar „ZEISS Cinematic Video Bokeh“ creează un bokeh oval la folosirea raportului standard pentru filme 2,39:1, oferind un efect de obiectiv cu aspect cinematografic pentru filmări clare şi expresive. Pe lângă capacitatea de a reproduce culori standard intense, vivo X80 Pro foloseşte şi funcţia „ZEISS Natural Colour” – un mod neutru de a capta culorile, similar aparatelor foto profesionale. Această funcţie optimizează în mod automat valorile de expunere şi nivelul de alb, pentru a reda cât mai fidel imaginea, aşa cum este percepută de ochiul uman.

Pentru a permite procesarea imaginilor fără a reduce viteza de funcţionare, X80 Pro foloseşte procesorul Snapdragon 8 Gen 1 şi cipul dedicat vivo V1+. Acest cip de imagistică oferă avantaje importante datorită sistemului AI integrat pentru optimizare vizuală, asigurând totodată o viteză mai bună şi un consum redus de energie. X80 Pro nu este doar rapid, ci este şi foarte eficient, folosind o baterie de 4.700mAh cu încărcător FlashCharge de 80W şi încărcător FlashCharge wireless de 50W. Astfel, smartphone-ul X80 Pro poate fi încărcat complet în doar 36 de minute. Senzorul 3D Ultrasonic Large Fingerprint, care permite accesarea mai rapidă şi mai sigură a smartphone-ului, este unic în acest moment, având opţiunea de securizare a accesului la anumite aplicaţii prin scanarea a două amprente simultan, dar şi opţiunea de acces rapid la două aplicaţii preferate, folosind două zone de scanare diferite. În plus, X80 Pro impresionează prin design-ul premiu elegant, prin robusteţe şi certificare IP-68.

vivo X80 Pro va fi disponibil în România, în nuanţa Cosmic Black, începând cu data de 23 iulie pe platforma eMAG.ro și în aplicație, precum și în showroom-urile retailerului online. Preţul recomandat de vânzare pentru vivo X80 Pro este 5499 RON. De asemenea, în perioada 15 – 22  iulie, vivo X80 Pro va fi disponibil pentru precomandă online, pe eMAG, cumpărătorii beneficiind de o reducere de 500 de lei la achiziție, din prețul recomandat.

Tags:

You Might also Like