LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

Telefonul Xiaomi 12 Lite, lansat pe piața internațională

Share

Xiaomi a lansat, la nivel internațional, smartphoneul anunțat 12 Lite, care va fi disponibil în curând și pe piața din România.

Foarte subțire și ușor, doar 7.29 mm și 173 g, Xiaomi 12 Lite este un telefon ce asigură un confort maxim la utilizare. Spatele este mat, cu gradient de culoare. Estetica este simplă, dar rafinată, iar cele trei camere amplasate pe spate au inele metalice, elegante.

Cu o paletă de culori la modă, design-ul Xiaomi 12 Lite iese în evidență prin cele trei variante în care este disponibil – Lite Green, Lite Pink și Black, adaptându-se la orice stil personal.

Dotat cu un setup triplu de camere performante, Xiaomi 12 Lite are o principală de 108MP cu senzor larg HM2, o camera ultra-wide de 8MP și una macro de 2MP, capabilă să capteze imagini detaliate, de înaltă definiție, din orice unghi. În combinație cu funcțiile de detectare automată a ochilor și captare a mișcării, acest setup de camere asigură o claritate îmbunătățită și o calitate înaltă fotografiilor.

Camera frontală de 32MP are un senzor GD2 și capabilități avansate de autofocus. Selfie-urile sunt rafinate, atât din punct de vedere al clarității, cât și al culorii. Datorită algoritmului dezvoltat de Xiaomi, care utilizează estimarea profunzimii și colorizarea portretelor pentru a oferi un efect de bokeh natural, modul Selfie portrait cu HDR automat reușește să dea rezultate remarcabile. Asistată de Xiaomi Selfie Glow – două LED-uri soft, camera frontală surprinde frumusețea naturală în detalii excepționale, indiferent de scenariu.

În plus, Xiaomi 12 Lite are preinstalate o serie de moduri imagistice impresionante pentru a îmbunătăți postările și clipurile de pe social media, printre care Magic cutout – un editor profesional care identifică automat și scoate în evidență personajele sau animalele de companie în timpul editării imaginilor, Vlog mode – care conține 19 template-uri diferite pentru crearea de vloguri instant, dar și alte moduri captivante, cum ar fi One-click AI cinema și o serie de filtre cinematice foarte ușor de folosit.  

Xiaomi 12 Lite are procesor Snapdragon 778G. Construit pe 6nm, unitatea SoC octa-core maximizează vitezele 5G și păstrează, în același timp, un echilibru între performanțe și consumul de energie. Sistemul de răcire format din mai multe straturi asigură disiparea eficientă a căldurii pentru a oferi o experiență de utilizare fluidă în orice activitate.

Modelul are o baterie de 4,300mAh care se încarcă turbo la 67W – ajunge la 100% în doar 41 de minute.

Xiaomi 12 Lite are un ecran AMOLED de 6.55”, cu tehnologii HDR10+ și Dolby Vision, care asigură experiențe de vizionare de top. Display-ul TrueColor, capabil să afișeze 68 de miliarde de culori, oferă detalii exacte și bogate, indiferent de conținut.

De asemenea, ecranul are o rată de refresh de până la 120Hz și o rată de răspuns la atingere de 240Hz, pentru mai multă fluiditate. Cu funcții de protecție ale ochilor pe parcursul întregii zile, printre care Sunlight mode 3.0, Reading mode 3.0 și True Display, Xiaomi 12 Lite asigură un plus de confort în timpul vizionării.

Xiaomi 12 Lite are și difuzoare stereo, cu tehnologie audio spațială Dolby Atmos pentru experiențe imersive.

Xiaomi 12 Lite este disponibil în trei variante de stocare. Prețurile recomandate de vănzare sunt de 399 USD pentru varianta 6GB+128GB, 449 USD pentru varianta 8GB+128GB și 499 USD pentru varianta 8GB+256GB.

Tags:

You Might also Like