LOADING

Type to search

STIRI TECH

Kaspersky Consumer Solution desemnată „Produsul anului” de AV-Comparatives

Share

Cea mai nouă soluție Kaspersky a fost desemnată „Produsul anului” de AV-Comparatives, un important institut independent de testare, doborând un record pentru cea mai titrată companie de securitate cibernetică din industrie. Kaspersky Standard, planul principal al noului portofoliu Kaspersky Consumer, a primit premiul „Produsul anului” de către AV-Comparatives pentru că a furnizat constant rezultate remarcabile pe tot parcursul anului 2023. Acest premiu este foarte special, deoarece marchează prima recunoaștere pentru Kaspersky Consumer Portfolio. Portofoliul Kaspersky a fost introdus în 2022 și include trei niveluri: Kaspersky Premium, Kaspersky Plus și Kaspersky Standard. Kaspersky a câștigat până acum de șapte ori premiul „Produsul anului”, devenind singurul furnizor de securitate cibernetică cu un astfel de record.

În 2023, AV-Comparatives a testat 16 soluții de securitate de la furnizori mondiali pentru a determina capacitatea lor de a-și proteja clienții împotriva amenințărilor Real-World Internet, de a identifica mii de programe rău intenționate recente, de a le apăra de atacuri țintite avansate (Advanced Threat Protection Test) și de a oferi protecție fără încetinirea dispozitivului, dar și rezistența la atacurile fals positive. Conform rezultatelor finale, Kaspersky Standard a primit cel mai mare scor general în toate cele șapte teste în cadrul Public Consumer Main-Test Series1.

În plus, Kaspersky a primit cinci premii în diferite categorii pentru performanța produselor sale în cadrul testelor și a devenit singurul furnizor de securitate cibernetică cu acest număr de premii în 2023. Premiile câștigate sunt: Real World Protection 2023 Silver; Malware Protection 2023 Silver; ATP Consumer 2023 Silver (Advanced Threat Protection 2023 Silver); Best Overall Speed 2023 Bronze; și Least False Positives 2023 Bronze.

În ceea ce privește caracteristicile Kaspersky Standard, AV-Comparatives a evidențiat procesul de instalare simplu, cu opțiuni implicite sigure, precum și interfața modernă a programului, care face ca toate funcțiile esențiale să fie ușor accesibile de pe pagina de pornire. În plus, experții au descris comportamentul Kaspersky Standard în scenariile de detectare a malware-ului ca fiind excelent: o încercare de a deschide un folder cu malware a dus la detectarea și eliminarea automată a tuturor amenințărilor, fără a lăsa nicio șansă ca malware-ul să fie replicat, răspândit în sistem sau rulat.

Kaspersky Standard este nivelul principal al Kaspersky Consumer Portfolio actualizat, lansat în 2022, pentru a răspunde tuturor nevoilor cheie de securitate ale consumatorilor. Oferă securitate completă cu trei niveluri de protecție, pentru a detecta și bloca amenințările în timp real, 24/7. Acesta este, de asemenea, fundamentul celorlalte două niveluri avansate – Kaspersky Plus și Kaspersky Premium, care oferă confidențialitate completă și protecție a datelor, precum și niveluri ridicate de performanță a dispozitivului.

Kaspersky participă la testele AV-Comparatives de mai bine de 20 de ani și este lider printre alți furnizori în ceea ce privește numărul total de premii (57) la categoriile Gold, Silver, and Bronze.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *