IFA 2022 : Huawei lansează noi produse

33

Huawei a prezentat noi produse la expoziția de produse electronice de consum – IFA 2022m printre care un dispozitiv smart office și un nou smartphone inovator în materie de fotografie.

HUAWEI nova 10 și nova 10 Pro

Noile smartphone-uri HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro au fost dezvoltate punându-se accent pe cele mai recente tendințe în materie de fotografie. Producătorii de smartphone-uri au acordat mereu atenție sporită camerei principale, însă pentru milioanele de utilizatori ai celor mai recente aplicații de social media, performanța camerei frontale este esențială.

HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro sunt primele smartphone-uri care schimbă  abordarea tradițională. Ambele dispozitive dispun de o cameră frontală impresionantă cu unghi ultra larg de 60 MP, capabilă să înregistreze videoclipuri 4K, iar HUAWEI nova 10 Pro dispune și de o cameră suplimentară de 8 MP pentru fotografii close-up și portrete.

Ambele dispozitive dispun și de o serie de specificații impresionante care să-i inspire pe tineri, inclusiv o cameră principală de 50 MP cu procesare avansată a imaginii, rată de refresh ridicată și încărcare rapidă. Toate acestea se adaugă unui design extrem de elegant, HUAWEI nova 10 Pro măsurând doar 7,88 mm, iar HUAWEI nova 10 fiind chiar mai subțire, de 6,88 mm.

HUAWEI MatePad Pro

HUAWEI MateBook X Pro

HUAWEI MateBook X Pro, cel mai recent laptop vârf de gamă de la Huawei, include o serie de funcții inovatoare într-un finisaj metalic mat, atractiv. Datorită utilizării aliajelor ușoare și durabile din magneziu și a procesului de oxidare cu micro-arc, laptopul este extrem de portabil, durabil și plăcut la atingere.

Noul HUAWEI MateBook X Pro iese în evidență grație ecranului FullView 3.1K de 14,2 inch și celui mai avansat touchpad întâlnit vreodată pe un MateBook. HUAWEI Free Touch acceptă opt comenzi inovatoare doar prin gesturi, de la capturi de ecran și luminozitate la reglarea volumului și multe altele.

Echipat cu un procesor Intel® Core™ de a 12-a generație, chipset-ul are o arhitectură hibridă complet nouă, cu 60% mai eficientă decât predecesorul său. Noul sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Fan al laptop-ului HUAWEI MateBook X Pro oferă funcționare eficientă pentru o perioadă lungă de timp.

Screenshot 2022-09-05 102251

HUAWEI WATCH D

Multe dintre dispozitivele Huawei din gama wearable pot oferi diferite statistici importante de sănătate, cum ar fi monitorizarea precisă a inimii și SpO2. La începutul acestui an, Huawei a prezentat HUAWEI WATCH D, care va include un sistem inovator pentru măsurarea tensiunii arteriale și funcția electrocardiogramă (EKG). HUAWEI WATCH D va fi un asistent de sănătate complex, oferind monitorizarea SpO2 și a ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, a somnului și a stresului, permițând setarea de memento-uri automate pentru nivelul scăzut de oxigen din sânge.

HUAWEI MatePad Pro

Tableta vârf de gamă, HUAWEI MatePad Pro, de ultimă generație a primit îmbunătățiri în ceea ce privește designul exterior, calitatea ecranului, experiența audiovizuală, software-ul și hardware-ul. Aceasta vine cu un ecran FullView HUAWEI OLED Real Color de 12,6 inci, cu rată de refresh ridicată de 120 Hz, un raport ecran-corp de 90% și tehnologie Universal Color Consistency pentru mai multe funcții și culori uniforme.

HUAWEI MatePad Pro le oferă utilizatorilor o experiență mai inteligentă și îmbunătățește creativitatea și productivitatea, oferind o experiență asemănătoare PC-ului. Funcții precum App Multiplier și Multi-Window permit procesarea simultană a mai multor sarcini. În plus, HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație) și tastatura magnetică inteligentă oferă versatilitate în diferite scenarii, la birou, într-un mediu creativ sau de studiu.

Huawei Mobile Services (HMS)

Ecosistemul HMS Huawei continuă să se dezvolte cu o viteză cu adevărat impresionantă. Acesta evoluează constant pentru a le oferi utilizatorilor capabilități superioare de cartografiere și navigație, căutare, e-mail și cumpărături de pe mai multe dispozitive. În plus, Huawei continuă să investească în AppGallery, platforma sa globală de distribuție a aplicațiilor, care are acum 580 de milioane de utilizatori activi lunar, dintre care peste 45 de milioane sunt în Europa. Numărul de aplicații disponibile pe AppGallery a crescut în 2021 cu 147% față de anul precedent, iar peste 5,5 milioane de dezvoltatori înregistrați lucrează pentru a integra și mai multe aplicații. Ținând cont în primul rând de experiența consumatorilor, AppGallery este intuitivă, ușor de utilizat și vine cu o gamă de aplicații și oferte de top, de care utilizatorii se pot bucura pe diferite dispozitive precum PC-uri, smartwatch-uri, tablete și smartphone-uri Huawei.