LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

HUAWEI WATCH GT 3 Pro a fost lansat

Share

Huawei a lansat un nou smartwatch din seria GT, WATCH GT 3 Pro, care are o nouă interfață, un ecran mare ultra-clar, baterie cu autonomie de până la 14 zile și încărcare rapidă wireless.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro introduce pentru prima dată analiza EKG pe dispozitivele portabile Huawei. Datorită tehnologiei TruSeen 5.0+ de monitorizare a datelor, ceasul facilitează măsurarea precisă a sănătății inimii, precum și monitorizarea oxigenului din sânge. În plus, pasionații de sport pot trece la următorul nivel cu noul program de antrenament profesional pentru scufundări libere, alături de alte peste 100 de programe, pentru o experiență de antrenament cu adevărat personalizată. Alergătorii, indiferent de nivelul de performanță, se pot bucura acum și de planul de alergare inteligent și poziționarea GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă, pentru o localizare geografică mai precisă.

GT 3 Pro Titanium Edition are un design premium și este echipat cu un ecran color AMOLED de 1,43 inch, cu rezoluție HD 466 x 466.

WATCH GT 3 Pro are autonomie de 14 zile (sau 8 zile în scenarii de utilizare intensă), iar WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, o autonomie de 7 zile (sau 4 zile cu utilizare intensă). Atât încărcarea wireless, cât și viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparație cu WATCH GT 2 Pro oferă rapiditate și ușurință la încărcare atunci când utilizatorii sunt în mișcare.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro dispune și de o funcție de gestionare a ciclului menstrual, care ține evidența ciclului și le amintește utilizatoarelor în prealabil, pentru a nu fi niciodată luate pe nepregătite. Dispozitivul pune la dispoziție și asistentul de sănătate Healthy Living Shamrock. Prin personalizarea setărilor, utilizatorii pot primi memento-uri regulate cu privire la problemele de sănătate, aportul zilnic de apă, medicamente, motivarea zilnică, ora de somn sau volumul de exerciții fizice. Prin funcția Healthy Living Shamrock, HUAWEI WATCH GT 3 Pro trimite și memento-uri pentru a se asigura că utilizatorii adoptă obiceiuri bune și sănătoase, în ciuda stilului de viață aglomerat.

Ceasul integrează GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă și dispune de cinci sisteme de satelit majore, având excelente performanțe anti-interferențe și reducând la minimum probabilitatea oricărei erori.

HUAWEI Watch GT 3 Pro poate funcționa și independent, dar în majoritatea cazurilor va fi asociat cu un smartphone, indiferent dacă rulează pe Android sau iOS.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică).

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition va fi disponibil și sub formă de bundle alături de căștile FreeBuds Lipstick, iar Titanium Edition face echipă cu FreeBuds 4. Pachetele de tip bundle sunt disponibile în perioada 18-31 mai.

Tags:

You Might also Like