LOADING

Type to search

STIRI TECH

Kingston anunţă FURY Beast DDR5 RGB

Share

Kingston FURY, divizia de gaming Kingston Technology Company, a lansat memoriile Beast DDR5 RGB. 

Kingston FURY Beast DDR5 RGB este soluția perfectă pentru a personaliza sistemele de ultimă generație cu memorii DDR5 de top, cu certificare Intel XMP 3.0 Ready.

Controlul RGB se realizează cu ajutorul software-ului Kingston FURY CTRL, ce oferă o bibliotecă generoasă de efecte prestabilite. Toate modulele Kingston FURY Beast DDR5 dispun de tehnologia Kingston FURY Infrared Sync, care menține efectele de iluminare într-o sincronizare perfectă.

Kingston FURY Beast DDR5 oferă viteze ce încep de la 4800MT/s și dispune de tehnologia unică Plug N Play care efectuează un overclock automat fără a fi nevoie să selectați un profil. Pentru modulele de 5200MT/s sau mai rapide, profilurile Intel XMP 3.0 sunt activate pentru a stabiliza viteza, sincronizarea și voltajul. Indiferent dacă sunteți un gamer veteran sau un pasionat la început de drum, Kingston FURY Beast DDR5 RGB vă permite să profitați la maxim de joc.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB este disponibil în module individuale de 8GB, 16GB și 32GB și kit-uri de 2 până la 64GB, cu viteze de până la 6000MT/s. Garanția este pe viață.

 

Tags: