LOADING

Type to search

COMPUTING STIRI

Huawei – Petal Maps ușurează navigația cu indicații sigure în excursii și drumeții

Share

Aplicația Petal Maps, instrumentul intern de cartografiere și navigație al Huaweicare poate fi descărcată din magazinul AppGallery, ușurează navigația în excursii și drumeții. Petal Maps poate fi folosită atât pe smartphone-uri, cât și pe smartwatch-uri din gama Huawei.

Astfel, Petal Maps reprezintă un ghid la îndemână, care poate îndruma utilizatorii către locul dorit sau în direcția corectă, fără ca aceștia să fie nevoiți să planifice și să rețină dinainte traseul. În perioada vacanțelor, aplicația este deosebit de eficientă în a găsi cel mai rapid și eficient drum către obiectivele turistice.

Inițial, aplicația Petal Maps a putut fi folosită doar pe smartphone-uri, însă disponibilitatea sa pe noua gamă de smartwatch-uri Huawei, inclusiv pe elegantul HUAWEI Watch GT 3 Pro, s-a dovedit a fi extrem de utilă, oferind acces instantaneu la indicațiile de orientare, cu o simplă privire la încheietura mâinii. Avantajul folosirii Petal Maps pe un smartwatch Huawei este reprezentat de faptul că utilizatorii nu mai trebuie să se oprească și să caute telefonul prin buzunare, rucsac sau geantă pentru a deschide aplicația.

În loc să expună o zonă mai vastă, Petal Maps identifică locul în care se află utilizatorul și oferă acestuia informații pas cu pas, pe măsură ce călătoria continuă. Săgețile și instrucțiunile simple, cum ar fi „treceți podul în 20 de metri”, permit urmarea cu ușurință a indicațiilor. În cazul urcării într-un autobuz sau taxi, aplicația va oferi o actualizare a condițiilor de trafic și va informa utilizatorul cât mai are până la următoarea intersecție.

Aplicația de navigare de la Huawei ia în considerare și spontaneitatea umană firească, astfel încât dacă utilizatorul se îndepărtează de traseul stabilit, aplicația se va reîncărca automat cu o serie de indicații noi, pentru a stabili cu rapiditate drumul înapoi. Iar dacă se întâmplă să o ia pe un drum greșit, Petal Maps va activa o vibrație subtilă pe ceas pentru a atrage atenția asupra traseului corect.

Bicicliștii și șoferii pot apela cu încredere la Petal Maps, întrucât aplicația îmbunătățește navigația și traseul ales, optând de fiecare dată pentru varianta cea mai eficientă. Utilizatorii primesc informații în timp real despre trafic, pentru a putea gestiona manevrele necesare cu mașina sau cu bicicleta fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Utilizarea aplicației Petal Maps pe smartwatch este recomandată și părinților cu copii mici. Părinții pot urmări indicațiile de orientare dintr-o singură privire, iar atenția lor rămâne în continuare asupra celor mici, pentru a putea ajunge cu bine la destinație.

Accesul la aplicația Petal Maps pe un smartwatch, cum ar fi HUAWEI Watch GT 3 Pro, este un exemplu excelent al modului în care dispozitivele purtabile răspund la tot mai multe nevoi ale utilizatorilor. Deși tehnologia din spatele aplicației este una deosebit de sofisticată, experiența de utilizare este intuitivă și prietenoasă cu utilizatorul.

 

Tags:

You Might also Like