LOADING

Type to search

ENTERTAINMENT FEATURED

HUAWEI MatePad SE, o experiență complet nouă

Share

Huawei a lansat tableta MatePad SE de 10,4 inci, concepută pentru uz casnic. MatePad SE vine cu o mulțime de noi funcții de învățare online, citire de cărți electronice și navigare în știri.

Tableta are un ecran 2K Eye Comfort HUAWEI FullView, care a trecut de certificările TÜV Rheinland Low Blue Light. Raportul ecran-corp de 83% asigură o vizionare captivantă, iar corpul aerisit de 440 g are un cadru mijlociu robust. Corpul tabletei a trecut o serie de teste de extrudare stricte și este mai mult decât echipat pentru a face față incidentelor ocazionale întâlnite în viața de zi cu zi, cum ar fi căderile accidentale.

Ecranul tabletei are rezoluție 2K și densitate de 225 de pixeli. În același timp, ajustarea luminozității la nivel 4096 se modifică în timp real pentru a ține cont de condițiile de iluminare ambientală și pentru a menține ochii împrospătați în fiecare moment.

MatePad SE 10,4 inci este fabricat din aliaj de aluminiu, care este aplicat printr-un proces de sablare, pentru a produce un luciu metalic surprinzător. Fiind o tabletă destinată locuinței, MatePad SE 10,4 inci cântărește 440 g. Corpul său durabil a fost încercat și testat pentru a rezista la picături și extrudare, astfel încât accidentele și picăturile minore să nu spargă ecranul sau să deformeze corpul, făcând dispozitivul deosebit de potrivit pentru copii.

Tableta are două difuzoare în corpul său subțire, care generează sunet atât din partea stângă, cât și din cea dreaptă, pentru a oferi o experiență de ascultare completă și captivantă. Histen 8.0 oferă efecte audio adaptabile automat, bazate pe context și un reglaj fin, care țin cont de gama de frecvență și nivelul de volum și acceptă îmbunătățiri extrem de precise.

HarmonyOS 3 permite gestionarea dispozitivelor și conexiunile dintr-un singur loc și chiar să partajați dispozitive între conturi. Permite și o navigare lipsită de orice probleme, acceptând stocarea de Widgeturi de servicii de aceeași dimensiune și combinații de Widgeturi de servicii și comenzi rapide de diferite dimensiuni.

Noua caracteristică Multi-Window transformă tableta într-un instrument remarcabil de multi-tasking, care acceptă până la patru sarcini simultane. Noua și îmbunătățita caracteristică App Multiplier vă permite să deschideți până la patru sarcini în desfășurare într-o singură aplicație.

MatePad SE 10.4-inci este disponibil în HUAWEI Store, în două variante de memorie: 4GB+64GB, la prețul de 1099 lei și 4GB+128GB, la prețul de 1199 lei.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *