LOADING

Type to search

COMPUTING

HUAWEI FreeBuds 5i, confortabile și de înaltă tehnologie

Share

Huawei a lansat căștile True Wireless Stereo (TWS) FreeBuds 5i, care oferă o calitate audio remarcabilă prin stilul și versatilitatea lor.

FreeBuds 5i moștenesc calitatea sunetului excelentă și anularea activă a zgomotului (ANC) din seria FreeBuds. Pe lângă design elegant, au și mai multe moduri ANC și EQ, precum și Dual Device Connection.

Carcasa de încărcare a HUAWEI FreeBuds 5i este simplă și are o suprafață texturată prin tehnici de acoperire cu jet de cerneală.

Cu o greutate de numai 4,9 g, 29 mm lungime FreeBuds 4i sunt mai adaptabile la forma urechii.

FreeBuds 5i au certificare Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Utilizează un hardware și algoritmi puternici, codecul audio LDAC HD și efecte multi-EQ, pentru a reda și transmite audio HD, asigurându-se că sunetul original este redat fidel în orice moment.

HUAWEI FreeBuds 5i oferă control Multi-EQ, care permite ascultătorilor să ajusteze liber efectele audio, cum ar fi selectând modul Bass boost sau Treble boost, astfel încât fiecare melodie să sune impecabil, la fel ca personalizarea, pentru a obține cea mai dorită experiență de ascultarepentru fiecare meloman în parte.

Pentru a menține sunetul clar și curat, cu o interferență minimă a zgomotelor ambientale, castile HUAWEI FreeBuds 5i vin cu o tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, dincolo de designul tradițional in-ear, pentru a bloca eficient zgomotul de înaltă frecvență în mod pasiv. Sunt echipate cu dual-mic ANC și tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, care nu numai că detectează zgomotul extern, ci și captează zgomotul suplimentar din canalul urechii, oferind o profunzime maximă a zgomotului ANC de până la 42 dB.

Utlizatorii HUAWEI FreeBuds 5i, vor putea alege între modurile de anulare a zgomotului Ultra, General și Cozy, pentru a se adapta la zgomotul oricărui spațiu în care se află, fie că este un aeroport aglomerat, stație de metrou, restaurant, birou sau acasă.

Apelurile nu vor distra niciodată atenția, deoarece HUAWEI FreeBuds 5i vin cu funcția de anulare a zgomotului AI pentru a distinge și a îmbunătăți vocea, folosind algoritmul de rețea neuronală AI pentru a menține apelurile clare.

HUAWEI FreeBuds 5i oferă versatilitate cu funcții inteligente, durată lungă de viață a bateriei și rezistență la apă IP54, permițându-vă să trăiți o viață convenabilă, indiferent unde vă aflați.

Cu HUAWEI FreeBuds 5i care acceptă conexiunea cu două dispozitive, utilizatorii se pot conecta între diferite dispozitive și sisteme de operare fără probleme, inclusiv smartphone, tabletă, PC și ceas, precum și cu sistemele de operare Android, iOS și Windows. Utilizatorii pot comuta între muzică, întâlniri și apeluri între dispozitive fără a comuta manual conectivitatea.

HUAWEI FreeBuds 5i oferă o autonomie formidabilă a bateriei de 28 de ore cu o carcasă complet încărcată și o capacitate de încărcare rapidă pentru a suporta 4 ore de redare audio la o încărcare de doar 15 minute, eliberând utilizatorii de griji că bateria se epuizează rapid. De asemenea, vor permite relizarea fotografiilor de la distanță prin atingerea de două ori pe exteriorul mini-difuzoarelor, astfel încât să poată reliza fotografii grozave și să nu aibă nevoie să folosească un stick selfie, pentru a căuta controlul distanței focale de la distanțe scurte.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *