LOADING

Type to search

SMARTPHONES

Noua gamă moto g 2023 – ultra puternică și incredibil de rapidă

Share

Motorola a lansat noile telefoane moto g – moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13. Cu design modern, fac fotografii la un nivel îmbunatățit față de generația anterioară și o experiență sonoră multidimensională captivantă.

moto g73 5G

Cu un sistem de camere avansat de 50 MP, moto g73 5G este conceput pentru fotografii perfecte, chiar și în condiții de lumină slabă. Datorită tehnologiei Ultra Pixel, atunci când iluminarea devine o provocare, camera răspunde prin combinarea celor patru pixeli într-un Ultra Pixel mare de 2.0um.

Moto g73 5G vine și cu un senzor de 8MP cu trei perspective uimitoare. Lentila cu unghi ultra larg surprinde imaginea asemenea ochiului uman, încadrând de 4 ori mai mult din imagine decât un obiectiv standard. Lentila Macro Vision aduce utilizatorii de 4 ori mai aproape de acțiune, surprinzând până la cele mai mici detalii. Mai mult, camera de profunzime facilitează transformarea fotografiilor de zi cu zi în portrete cu aspect profesional.

Jocurile prind viață pe un afișaj ultra-larg de 6,5″ 120 Hz FHD+, ceea ce oferă jucătorilor o experiență captivantă cu un raport ecran-corp de 86% și margini înguste. În plus, pe toate cele patru dispozitive moto g, utilizatorii experimentează un sunet multidimensional cu Dolby Atmos®, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau cele două difuzoare stereo.

Motorola s-a asigurat că moto g73 ține pasul cu stilul de viață alert, datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 930, care profită la maximum de vitezele 5G. Iar mulțumită compatibilității 5G, descărcările au loc la viteze uimitoare fără nicio grijă în privința duratei de viață a bateriei. Totodată, comutarea înainte și înapoi între aplicații nu implică efort, întrucât cu 8 GB de memorie, aplicațiile și informațiile rămân pregătite în fundal, pentru ca totul să funcționeze fără probleme.

Nicio grijă legată de autonomie. Bateria cu capacitate mare de 5000 mAh le permite utilizatorilor să asculte playlist-uri pentru mai mult timp, să comunice video ore în șir cu prietenii și să urmărească episoadele serialului preferat. În cazul bateriei descărcate, device-ul se poate alimenta rapid datorită vitezei rapide a încărcării TurboPower™ 30W .

moto g53 5G

Strălucire în fiecare fotografie cu moto g53 5G. Senzorul de 50 MP ajută la realizarea de fotografii care surprind cele mai frumoase detalii. Moto g53 5G vine și cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată pentru prim-planuri extreme.

Acest dispozitiv nu doar că realizează fotografii incredibile, dar vine cu viteze și conectivitate extraordinar de rapide. Cu ajutorul platformei mobile Snapdragon® 480+ 5G și 4/6/8 GB RAM, utilizatorii se vor bucura de viteză, profitând la maximum de rețelele 5G. În plus, descarcă show-uri în câteva secunde5 și difuzează materiale video fără efort. Cu până la 8 GB de memorie, aplicațiile și informațiile rămân pregătite în fundal, astfel încât totul să funcționeze fără probleme. Nu în ultimul rând, oferă performanță puternică la un preț pe care consumatorii îl vor adora.

Afișajul de 6,5” 120Hz oferă imagini impresionante de la o margine la alta, fără nicio grijă cu privire la durata de viață a bateriei cu capacitate de 5000 mAh3.

Moto Secure și Family Space

Atât moto g73 5G, cât și moto g53 5G vin cu Thinkshield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția la fiecare nivel. Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de toate funcțiile de securitate, Motorola a adăugat dispozitivelor noua aplicație Moto Secure. Moto Secure este destinația pentru toate funcțiile vitale de securitate și confidențialitate ale telefonului. Astfel, poate fi gestionată securitatea rețelei și pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, putând fi creat chiar și un director secret pentru păstrarea datelor sensibile. Indiferent dacă se asigură că descărcările sunt sigure sau adaugă protecție suplimentară, Moto Secure este suficient pentru a ține la distanță posibilele amenințări și situații nedorite.

Cu aceste dispozitive, brandul Motorola este încântat să aducă Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri, oferind experiențe digitale sănătoase și în care conținutul inadecvat este ținut departe de cei mici.

moto g23

moto g23 surprinde momentele unice în viață.  Datorită camerei principale de 50 MP și a tehnologiei Quad Pixel, fotografiile redau fidel detaliile, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, acest dispozitiv vine cu o cameră Macro Vision dedicată și cu un obiectiv cu unghi ultra larg de 125º.

Pe ecranul său HD+ de 6,5 inci, proiectat cu rame înguste, fotografiile vor putea fi vizualizate în cele mai mici detalii. De asemenea, acest dispozitiv vine cu o rată de refresh de 90 Hz, astfel încât comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web să fie cât se poate de fluidă.

Moto g23 vine cu încărcare TurboPower™ de 30 W, oferind ore de putere în doar câteva minute4. Mulțumită bateriei cu durată lungă de viață, utilizatorii vor putea reda playlist-uri mai mult timp, discuta ore în șir cu prietenii în apeluri video și urmări episoade nenumărate ale serialului preferat3. În plus, telefonul oferă performanță rapidă și receptivă a procesorului MediaTek® Helio G85.

Fiecare detaliu al designului a fost atent gândit și conceput pentru moto g23. Având un design modern, dispozitivul se remarcă printr-un corp ultra subțire și rame înguste. Carcasa îmbunătățită a camerei ilustrează dezvoltarea camerei Motorola și angajamentul de a oferi experiențe uimitoare consumatorilor. În plus, senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a telefonului, pentru accesibilitate mai facilă și un aspect minimalist al telefonului.

moto g13

moto g13 vine cu un sistem de camere care transformă orice moment într-o amintire de neuitat. Cu un senzor de 50 MP combinat cu tehnologia Quad Pixel, surprinde fotografii plăcute, în culori vibrante indiferent de lumină. Pentru a completa acest sistem avansat de cameră, moto g13 vine și cu o cameră de vedere Macro, un senzor de adâncime separat și o cameră frontală de 8 MP.

Utilizatorii se vor bucura de ramele înguste și vor putea aduce conținutul la viață pe un ecran uimitor HD+ de 6,5 inci, la 90 Hz. De asemenea, vor putea viziona conținut ore întregi, fără nicio grijă în privința puterii. Moto g13 vine cu o baterie mare, de lungă durată, pentru a asculta playlist-uri lungi și pentru ore întregi de apeluri video cu prietenii3. În plus, acest dispozitiv vine cu performanța rapidă și receptivă a unui procesor MediaTek® Helio G85 și cu capacitate de conectare prin rețele Wi-Fi sau 4G.

Software & securitate

Toate cele patru dispozitive rulează o versiune curată a Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent, există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi cu gusturile muzicale ale oricărei persoane.  Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

moto e13

Pe lângă noutățile gamei moto g, Motorola introduce moto e13. Ușor de transportat și proiectat pentru deplasări, cel mai recent membru al familiei moto e oferă un design subțire, elegant și ușor, făcându-l însoțitorul perfect al celor cu un stil de viață alert. Greutatea sa permite vizualizarea și transportul cu ușurință, în timp ce culorile sale îl transformă într-un accesoriu la modă. Utilizatorii se vor putea cufunda în conținut datorită afișajului HD+ de 6,5 inci care oferă claritate și mulțumită sunetului spațial Dolby Atmos® care dezvăluie mai multe detalii și profunzime ale conținutului vizionat.

În plus, utilizatorii se vor putea bucura la maximum de zi cu o baterie de lungă durată de 5000 mAh3. moto e13 acceptă și frecvențe Wi-Fi cu bandă duală de 5 GHz și 2,4 GHz6, oferind opțiuni multiple pentru o conectivitate fluidă. Mai mult, cu Bluetooth® 5.07, oferă viteze de date și rază wireless mai mari și eficiență energetică îmbunătățită pentru ascultare de la distanță. Utilizatorii se pot aștepta și la o creștere a puterii cu un procesor octa-core, care îmbunătățește conversațiile video și capabilitățile foto AI pentru o experiență simplificată. Astfel, consumatorii vor avea parte de toate aceste funcționalități foto și de multe altele cu sistemul de camere de 13 MP compatibil AI și camera selfie de 5 MP, ce contribuie la realizarea unor fotografii uimitoare, cu mai multă ușurință.

Tags:

Leave a Comment