LOADING

Type to search

FEATURED SMARTPHONES STIRI

HUAWEI a lansat telefonul nova Y90 cu ecran de 6,7 inci

Share

Huawei a lansat nova Y90, un smartphone cu design elegant și o experiență interactivă mai amplă, oferindu-le astfel utilizatorilor tineri o opțiune high-tech accesibilă în materie de smartphone-uri.

Noul model adoptă design-ul Space Ring al Huawei. Printre funcțiile impresionante ale dispozitivului se numără un ecran Edgeless FullView de 6,7 inci, baterie de 5000 mAh, soluția SuperCharge de 40 W, precum și o capacitate de stocare de 128 GB.

Totodată, HUAWEI nova Y90 aduce noutăți și îmbunătățiri și în ceea ce privește funcțiile de fotografiere. Telefonul este echipat cu o cameră triplă AI principală de 50 MP cu funcții inovatoare, cum ar fi modul Super Night, video dual-view față/spate și AI Snapshot, oferindu-le utilizatorilor o experiență de imagine excelentă.

În plus, sistemul de operare EMUI 12 asigură o experiență de utilizare interactivă, confortabilă, fluidă și fiabilă, potrivită pentru toate scenariile.

Ecranul HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inci acceptă o rată de refresh de până la 90 Hz, precum și o rată de eșantionare tactilă de 270 Hz.

nova Y90 are o baterie de 5000 mAh cu autonomie ridicată. Mulțumită soluției Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge de 40 W, utilizatorii pot beneficia de 2,3 ore de gaming încărcând telefonul timp de numai 10 minute.

HUAWEI nova Y90 acceptă și funcția de apeluri multiple, prin intermediul HUAWEI MeeTime.

De asemenea, telefonul permite conexiuni între mai multe dispozitive (telefoane, tablete, boxe, televizoare și smartwatch-uri Huawei), care pot fi conectate între ele cu ajutorul funcției Super Device. Telefonul acceptă Sistemul de fișiere distribuit și creează un Super Device PC-smartphone, datorită căruia utilizatorii pot accesa fișierele salvate pe telefon și edita direct pe PC, pentru modificarea, căutarea sau stocarea documentelor, sporind astfel eficiența la locul de muncă.

HUAWEI nova Y90 are un preț recomandat de 1.199,00 Lei.

Tags:

You Might also Like