HONOR 70 5G este disponibil pentru pre-comandă

33

Noul model premium de smartphone de la HONOR – HONOR 70 5G – vine în România împreună cu noile căști HONOR Earbuds 3 Pro, dotate cu tehnologia True Wireless Stereo (TWS), oferite drept cadou de pre-comandă în perioada 22 august 2022 – 01 septembrie 2022.

Datorită atenției sporite pentru design și a investiției în segmentul de cercetare și dezvoltare, HONOR 70 5G întruchipează o estetică unică combinată cu tehnologia de ultimă oră atât în fotografie, cât și în vlogging. HONOR 70 este prevăzut cu un senzor de vârf în industrie – respectiv IMX800 – care îmbunătățește performanța pe lumină scăzută pentru a oferi imagini de înaltă definiție, cu o claritate uimitoare. Elegantul HONOR 70 5G aduce utilizatorilor un dispozitiv subțire, ușor și compact, care este ușor de ținut în mână sau purtat în buzunare și genți. HONOR 70 5G este adăugarea perfectă la garderoba oricărui pasionat de fashion, putând fi combinat fără probleme cu accesorii colorate și strălucitoare.

HONOR Earbuds 3 Pro: O experiență de calitate a sunetului de înaltă clasă

HONOR Earbuds 3 PRO sunt căști wireless elegante, care oferă utilizatorilor ambianța sonoră pe care muzica lor preferată o merită, împreună cu o calitate superioară a apelurilor. Pe lângă faptul că are un sistem Adaptive Active Noise Cancellation (Adaptive ANC), care recunoaște sunetele ambientale și comută la diferite moduri de anulare a zgomotului pentru o experiență captivantă și neîntreruptă, HONOR Earbuds 3 Pro sunt primele căști TWS din lume care dispun de o tehnologie de încărcare rapidă 5C, cu un timp de standby de până la 36 ore fără carcasa de încărcare. O încărcare scurtă de 5 de minute le va permite utilizatorilor să se întoarcă la melodiile lor preferate pentru 2 ore de redare a muzicii. Utilizatorii se pot aștepta la o încărcare de până la 65% în doar 10 minute.

În plus, carcasa de încărcare în sine poate fi reîncărcată wireless pentru comoditate. Căștile HONOR 3 Pro suportă anularea zgomotului de până la 46 decibeli (dB) și permit utilizatorilor să se bucure de muzică imersivă sau sunete de joc prin reducerea sunetelor ambientale la diferite niveluri, fie că vorbim despre o stradă plină de viață sau despre o bibliotecă liniștită.

Detalii pre-comandă:

Pentru pre-comanda HONOR 70 5G, telefonul HONOR 70 este disponibil în trei culori: Crystal Silver, Emeral Green și Midnight Black, iar căștile HONOR 3 Pro sunt disponibile în culoarea alb.

Pachetul de pre-comandă poate fi găsit în magazinele Altex, Emag, Orange și Vodafone.