LOADING

Type to search

STIRI TECH

Epson – două noi imprimante SureColor cu sublimare pentru textile

Share

Epson și-a consolidat poziția de lider pe piața imprimantelor cu sublimare prin lansarea a două noi produse cu sublimare de 44 de inci. Proiectate pentru imprimare de volume mici și medii, SureColor SC-F6400 cu 4 culori și SureColor SC-F6400H cu 6 culori sunt ideale pentru aplicații precum producția de textile, produsele personalizate și reproducerea fotografică de nivel înalt. Imprimantele oferă o serie de îmbunătățiri semnificative, inclusiv creșterea productivității și reducerea pierderilor.

Bazate pe tehnologia revoluționară Epson Micro TFP PrecisionCore, concepută pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii, ambele imprimante oferă avantaje diferite, în funcție de nevoile utilizatorului. SC-F6400 crește productivitatea cu 20% față de modelul predecesor, SC-F6300. SC-F6400H oferă o gamă cromatică extinsă prin utilizarea CMYK, plus posibilitatea de a alege între roz fluorescent și galben fluorescent, cyan deschis și magenta deschis sau portocaliu și violet. Prima imprimantă cu sublimare Epson cu 6 culori, de 44 de inci, SC-F6400H deschide ușa către o gamă extinsă de posibile utilizări, atât pentru mediile de tipărire textile, cât și pentru cele rigide. Utilizatorii din producția de modă, îmbrăcăminte pentru casă, îmbrăcăminte sportivă, semnalistică pe materiale moi și articole promoționale vor găsi această îmbunătățire deosebit de interesantă.

SC-F6400 și SC-F6400H oferă mai multe alte avantaje pentru utilizatorii din mediul de afaceri, inclusiv pachete de cerneală noi, de capacitate mai mare, care conțin cu 45%* mai multă cerneală (1,6 l), reducând frecvența de înlocuire și reziduurile.

Recipientele de cerneală trebuie doar scuturate și introduse, fără să le mai turnați și amestecați, ceea ce poate crea murdărie.

Imprimantele sunt, de asemenea, dotate cu un nou ecran tactil de 4,3 inci, care este cu 30% mai mare decât modelul anterior. Rutinele simplificate de întreținere minimizează timpii de funcționare, iar pachetele de software sunt incluse pentru a ajuta companiile să ruleze mai eficient și să analizeze mai bine costurile și profitabilitatea. Ambele produse oferă utilizatorilor o soluție completă, inclusiv hardware, software, capete de printare, cerneală, hârtii pentru sublimare, garanție, iar SC-F6400H include o rolă de preluare.

„Cu o cotă de piață ridicată, Epson și-a construit o reputație solidă în ceea ce privește susținerea afacerilor cu adevărate soluții de imprimare complete, care oferă cele mai înalte niveluri de calitate, flexibilitate și rentabilitate”, a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria.” Aceste noi imprimante sunt exemple perfecte ale angajamentului nostru de a asculta nevoile pieței și de a oferi soluții oportune și eficiente.”

Tags:

You Might also Like